Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Çıbıkları da ben alayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 İştahınız kaçmazssa buda benden olsun.. Birazdan akşamüstü araöğününe başlıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 İştahınız kaçmazssa buda benden olsun Afiyet olsun. Tabi pek tercih edilecek bir şey değil ama bunu da bulamayan var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 İştahınız kaçmazssa buda benden olsun.. Birazdan akşamüstü araöğününe başlıyorum.. Afiyet olsun. Tabi pek tercih edilecek bir şey değil ama bunu da bulamayan var Biraz salça biraz yağ ekleyip hepsini pişirsek bir gideri olur Sütlede puding yapılır oh mis... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yok abi naptın..:)amacını aşar ozaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 O 3ünü aynı anda yiyebilsem ben de zımba gibi olurdum sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Bekir Abi'm afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Tabii birde köfte vardı ama :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Birisi köfte mi dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yooo kasap köfte idi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Aslında bu da kasap köfte ama Balıkesir Kasabı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Buyrun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 (düzenlendi) Aslında bu da kasap köfte ama Balıkesir Kasabı [/quote Daha iriydi):): Oy oy oy afiyet olsun Serdarım Mayıs 8, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Afiyet olsun adaşlarım abilerim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap