Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Firinda pisirilmis Cabada keskek. Epegi oldu gerci ama. Ayrica kıllı degil. Kırmızı etliydi. Ve oldukca yağlı olmustu. Yagi disinda on numaraydi. Bu keskek muhabbeti sucugu gecer. Demedi demeyin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 oy oy oyyy 1 ekmeği alıp girişesim geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 oy oy oyyy 1 ekmeği alıp girişesim geldi Ekmek yenir mi la keşkek ile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ben ekmeksiz doymam Lahmacunu bile pide nin arasına yatırır yerim (tabi ki bu şaka) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ben ekmeksiz doymam Lahmacunu bile pide nin arasına yatırır yerim (tabi ki bu şaka) Afiyet olsun kardeşim.şimdi depo et ilerde yeğenim gelince kiloların hepsini eritcen nasılsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 oy oy oyyy 1 ekmeği alıp girişesim geldi Bi de bunun hazirlanmasi icin hic bir caba sarfetmedigini dusun. Yani hazirlansin direk onune konsun. Hatta beklemedigini de ekle. Gidiyorsun. Masa hazir. Buyur keskege. Davete icabet etmek sunnettir. E biz de her sunneti yerine getiremesekte bazi sunnetlerini yerine getirmek için elimizden geleni yapiyoruz. Ustune sunulan ikramida kabul etmek sunnet olunca o gece iyi sunnet kastirmistim. :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Edirneden ceğer... Dünden kalma ama olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Çukurağada dürüm urfa yedim, alüminyumla geldi, alüminyumla beraber yememi bekliyorlarmış hissine kapıldım resmen komple dürümü açmadan çıkmadı zımbırtı. Ipad menüsü de pek boş iş bence de farklı olmasını ümit etmişler ve olmuş da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Defnoşumun yemeği 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Defnoşumun yemeği Şu sebze yemeklerine bi turlu isinamadim [emoji28] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Vay garibim, baban şırdanları, mumbarları, etleri götürüyor, sana da bu sebzeleri yediyor... Orgaaaanik eriklerrr 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Öğlen oldu yemek fotoları fora Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 hadi arkadaşlar yaz geldi diyete girelim biraz...:)ben aybaşında giriyorum diyete?toplam benim diyet 1,5 ay sürecek..El ele,omuz omuza diyet yapalım ...Kalmasın göbekler,kalmasın yağlar diyeniniz var mı?varmı katılmak isteyen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Walla ne yalan söyleyim nerdeyse her akşam yatarken yarın diyete başlayım diyorum:):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Ohooo siz başlamadınız mı hala? Ben 92 ye düşmüşüm okul tatiline kısmetse 88 civarı hedefim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap