Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Urfa'da ciğere buyrun... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Urfa'da ciğere buyrun... Yaktın beni Serdar, bugün bu andan sonra mutsuz biriyim ben artık. Ahh o taze nane yaprakları yok mu nasıl bir tat katar o ciğere pamuk gibidir zaten ağzında dağılıverir.. Arkasına da künefeyi yapıştırdın mı devamında bol çayla süpper olur .. Offf offfffff Nası canım çekti şimdi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Harbiden rejimdeyken buraya girmemek gerekmiş. Ağzımın suyu aktı deyimini iliklerimde hissettim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Kumruya gel vatandaaaaşşş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Serdar'ım bu bütün ekmek kumruyu ileti saati olan 23.01 de yemedin demi...:):) hayır hayır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Kumruya gel vatandaaaaşşş Geliriz tabi neden gelmeyelim Afiyet olsun. ileti saati olan 23.01 de yemedin demi... Sence abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Serdar'ım bu bütün ekmek kumruyu ileti saati olan 23.01 de yemedin demi...:):) hayır hayır Geliriz tabi neden gelmeyelim Afiyet olsun. Sence abi? Evet oranlar açıklanmıştır iddaları alalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Evet oranlar açıklanmıştır iddaları alalım Serdar'ın o kumruyu o saatte yediğine 1000 tl basıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Evet oranlar açıklanmıştır iddaları alalım Evi arabayı satın yemiştire basın :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 6 ay önce nakil edilen böbreklerden birini yemiştir hatta o bile kesmemiştire basıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 An itibariyle bu konuyu bir daha girmemek üzere terkediyorum . Açlık kan şekerim 101 gibi kabul edilebilir bir değer olmasına rağmen son bir kaç aydaki ortalama kan şekerinin göstergesi olan HbA1C nin 7.3 çıkması (normali <6) dolayısıyla paniklemiş durumdayım. Hoşçakalın beni unutmayın :D :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Evet oranlar açıklanmıştır iddaları alalım Serdar'ın o kumruyu o saatte yediğine 1000 tl basıyorum Evi arabayı satın yemiştire basın :D 6 ay önce nakil edilen böbreklerden birini yemiştir hatta o bile kesmemiştire basıyorum Erken yedim tabiki hesabıma yatırın An itibariyle bu konuyu bir daha girmemek üzere terkediyorum . Açlık kan şekerim 101 gibi kabul edilebilir bir değer olmasına rağmen son bir kaç aydaki ortalama kan şekerinin göstergesi olan HbA1C nin 7.3 çıkması (normali <6) dolayısıyla paniklemiş durumdayım. Hoşçakalın beni unutmayın :D :D Cenk hocam siz olmadan burası olmaz ama 1 haftadır misafirden ev yüzü görmedim göbişe çalıştık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Sıcaklar bastırınca kimse yemek te yemiyor galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Sıcaklar bastırınca kimse yemek te yemiyor galiba yemek resmi koyunca da çemkiriyonuz kardeşim [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 yemek resmi koyunca da çemkiriyonuz kardeşim işin zevki orada, resmi gördün mü söylenecen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap