Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Kapıya yazıyı asmayı unutmuşuz 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Kapıya yazıyı asmayı unutmuşuz Bu iyi oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 açılmamış burası daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Sıcaklardan dolayı iştahsızlık var..:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 açılmamış burası daha Onur ayvayı yedik ha sayende. Serdar lar burayı unutmuştu hatırlattın.Yav adamları burdan çıkarmak için neler çektiydik.Aha akşama görürsün kebaplar içli köfteler havalarda uçacak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Açılış yapalım meşhur Hatay tepside et Onur ayvayı yedik ha sayende. Serdar lar burayı unutmuştu hatırlattın.Yav adamları burdan çıkarmak için neler çektiydik.Aha akşama görürsün kebaplar içli köfteler havalarda uçacak. Hahahahaaaa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Akşama bile kalmadan başladı servis :):):)): 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Hah işte geldi elebaşı.Ben kaçıyorum Bekir abi sende girme bu sayfaya ha. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Hatay tepside et Vallahi ağzımın kenarından salya aktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Akşama bile kalmadan başladı servis :):):)): Hah işte geldi elebaşı.Ben kaçıyorum Bekir abi sende girme bu sayfaya ha. Vallahi ağzımın kenarından salya aktı. Açılışa özel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Hah işte geldi elebaşı.Ben kaçıyorum Bekir abi sende girme bu sayfaya ha. Tamamdır:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Alperen gelsin ona soracam.Kolestrolümün sebebi olarak sizi göstersem tazminat alabilir miyiz diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Alperen gelsin ona soracam.Kolestrolümün sebebi olarak sizi göstersem tazminat alabilir miyiz diye. Haaaayyytttt git burdan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Haaaayyytttt git burdan Giderim ama gidişim azcık göbekli olabilir fakat dönüşüm slim fit olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Hataylı bi arkadaş yapmıştı zamanında hey gidi hey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap