Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Demin bu arkadaşı mideye indirdim... Bohça kebabı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Demin bu arkadaşı mideye indirdim... Bohça kebabı.. Afiyet olsun, güzel görünüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 İftiaaar ile yazıyorum ekmek sabah kahvaltı da da bile yemedim, atık daha hızlı kilo vereceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 atık daha hızlı kilo vereceğim Dayanışma içinde olalım abi. Omuz omuza verelim ve kurtulalım bu illetten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 İftiaaar ile yazıyorum ekmek sabah kahvaltı da da bile yemedim, atık daha hızlı kilo vereceğim Abi bende ekmek yemedim onun yerine simit vardı kahvaltıda Öğlende ekmek yemedim ama hala kilolar gitmiyor, beni çok sevdiler zannımca, ayrılamıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Öğlende ekmek yemedim ama hala kilolar gitmiyor, Hacı ekmek yerine simit yiyon gider mi Şaka bir yana sadece ekmeği kesmek ile olmuyor. Hanım da bende çok çabuk kilo aldığımız için evlendikten sonra 2 yıl boyunca eve hiç ekmek almadık. Ama hiç. Yine de çok bir şey fark ettirmedi bizde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Abi bende ekmek yemedim onun yerine simit vardı kahvaltıda Öğlende ekmek yemedim ama hala kilolar gitmiyor, beni çok sevdiler zannımca, ayrılamıyoruz Walla bendende gitmiyor ama bilmiyorki benim sayemde geldi benim sayemde gidecek:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Ekmek zararlı arkadaşlar. Sabahları yemeyelim. Ekmek yerine sıcak karaköy böreği Poaça. Açma. Yiyebilir siniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Kaçın başladılar. Hani sen rejimdeydin len Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Kaçın başladılar. Hani sen rejimdeydin len Daha başlamadık yahu fragman bunlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Hani sen rejimdeydin len O sucukları kendime almıştım aslında ama gittiğim yerde '' sen rejime mi başladın yüzün küçülmüş'' dediler, iyice hırs yaptım, bir tane bile yemedim ne köfteden ne sucuktan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 O sucukları kendime almıştım aslında ama gittiğim yerde '' sen rejime mi başladın yüzün küçülmüş'' dediler, iyice hırs yaptım, bir tane bile yemedim ne köfteden ne sucuktan. Izgara köfte yiyebilirdin çok sorun olmazdı. Ekmek yemeden tabii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Aksam evde steak yaptim. Isin sirri muhurlemede. Gerisi cok kolay.. cok da lezzetli oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Aksam evde steak yaptim. Isin sirri muhurlemede. Gerisi cok kolay.. cok da lezzetli oluyor. T-Bone? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap