Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 T-Bone? Yok.. Antrikot.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Yok.. Antrikot.. Servet abi de arada bir çeşit çeşit yemekleri mükemmel yaptığını iddaa ediyor da kaç zamandır bir şey göremedik, dedim bari avukat beğ çıtayı yüksek tutsun. Ben de anca lavaş arasına çiğ köfte marul atıp yiyom evde, 3-5 yimah öğrenmek gerenk Portakallı tavuk öğrenem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Portakallı tavuk öğrenem Ördek o ördeeek. İstersen milmeketten kaz getirtiyim sana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Ördek o ördeeek. İstersen milmeketten kaz getirtiyim sana. Eski teker kaşar dururken ne kazı ya :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Eski teker kaşar dururken ne kazı ya :) Aneeey bizim meşhur kaz a ne diyi bu Mardinli yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Eski kaşarı da hiç sevemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Eski kaşarı da hiç sevemedim. Sen bizim memleketin kaşarını yememişin kesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Kiremit kebabı Kiremitte tavuk i 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Kiremit kebabı Kiremitte tavuk i Bende serdar ların buraya girmesinin engellenmesini öneriyoruuum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Tavık diye menemeni yedirmişler yanlız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Öğle yemeği 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Bende serdar ların buraya girmesinin engellenmesini öneriyoruuum Yemin ediyorum ben de bunu diyecektim ya. Hatta kapatmıştım konuyu, bunu yazmak için yeniden girince aynı şeyi düşündüğümüzü gördüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Ne zararımız var beee, aha elma yiyoruz yeşil yeşil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Ne zararımız var beee, aha elma yiyoruz yeşil yeşil Elmada olsa bişeyler yiyosun devamlı biz napalım yazıcının toneri mi içelim fareyi mi kemirelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 @Ramazan V., Bak sürekli acım zaten, yanımda ki çiçeklerin yapraklarına göz koydum her an saldırabilirim, seni de yemeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap