Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 ame="Bekir B." post="259140" timestamp="1408726622"] Abi sen hergün Ankara nın en leziz yemeklerini yapan ilçelerine gidiyosun. Sen hiç rejmden bahsetme kesin götürüyosun orda yemekleri. Ama ekmeksiz yiyorum . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ama ekmeksiz yiyorum . Zaten beypazarı sarması ve tereyağlı iskenderde ekmeksiz yeniyo abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Zaten beypazarı sarması ve tereyağlı iskenderde ekmeksiz yeniyo abi. :):)) detay girmeyelim Doğanım. ):):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 :):)) detay girmeyelim Doğanım. ):):): Abi bir ara ailece buluşup yemek yesekmi. Belki yengem bilmek isterse bazı şeyleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Abi bir ara ailece buluşup yemek yesekmi. Belki yengem bilmek isterse bazı şeyleri Bak yaa tam ailecek görülüşecek adam demiştim...:):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yemedim, yemiyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yemedim, yemiyeceğim Hee bizde yedik Bak yaa tam ailecek görülüşecek adam demiştim...:):):) Haydaaa bizden sır çıkmaz abi merak etme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Hee bizde yedik Haydaaa bizden sır çıkmaz abi merak etme :) Alperenin hızı gibi mi. ):))):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 :) Alperenin hızı gibi mi. ):))):)) Heee tabikidee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Akçay'a asıl gelme sebebim Halis mulis anneanne sütlacı Maksimum 2 güne biter bu ^^ 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Buyrun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Buyrun Yılaaannn afiyet olsun @Ramazan V., Bir tane patatesli de bana ayır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yılaaannn :) Ssssssssss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Buyrun Bu adami uzak tutun bu bolumden yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Buyrun güveç var menüde 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap