Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Buyrun güveç var menüde Götür afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Focus bağajında tavaya buyrun 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Focus bağajında tavaya buyrun Allah cezanı verecek 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Allah cezanı verecek Sen içinde yatarken iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Sen içinde yatarken iyiydi Farkındaysan senin son 2 yazdığını beğenmedim. Ramço nunkini beğendim. Ramço :1 Yaman :0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Farkındaysan senin son 2 yazdığını beğenmedim. Ramço nunkini beğendim. Ramço :1 Yaman :0 Git tatilini yap sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Git tatilini yap sen Al bu senin için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Focus bağajında tavaya buyrun mardin'i nemi tayin istesem, yuhh be abi bu yapılırmı biz burda nohut yerken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Al bu senin için Kurbana gideceğim artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Kurbana gideceğim artık Gidersin heeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 mardin'i nemi tayin istesem, yuhh be abi bu yapılırmı biz burda nohut yerken Buyrun gelin Gidersin heeee Kimse içine etmezse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 (düzenlendi) Buyrun gelin Kimse içine etmezse Al geniş panaromik çektim. İçinde hisset kendini bu fotoda Ağustos 29, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Sen içinde yatarken iyiydi Biz yokluktan bagajda yatıyoruz Al geniş panaromik çektim. İçinde hisset kendini bu fotoda Bu ne abi plajı kapatmışsın senden başkası yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Biz yokluktan bagajda yatıyoruz Bu ne abi plajı kapatmışsın senden başkası yok Antalya belekte otelin plajı da sen nasıl boş gördün anlamadım. Hem de bekarsın. Ben evliyim ama dopdolu görüyorum halbuki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Günün yemeği'ni bugüne kadar çok yanlış anlamışız Ramazan çok :kıhkıh: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap