Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Ilk kez adımı kolada görüyorum :) Yakında filtrelerede basacaklar. Filtrelerin kralı Serdar filtreleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Yakında filtrelerede basacaklar. Filtrelerin kralı Serdar filtreleri Seneye inşallah abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Seneye inşallah abi Ama o depoya koyma nolur nolmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Ama o depoya koyma nolur nolmaz 1 aya taşınıyorum zaten abi inşaat bitmek üzere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Büyük boy pizzanın yanında sıfır şekerli kola içmek de iyiymiş O pizzayla 3 kişilik aile doyuyor abi Orta boy duplex cheddar'lı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Beytiye buyrun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Beytiye buyrun Bir bilene danışmazsan bunu beyti diye yedirirler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Harbiden hiçbişeye benzemiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Bir bilene danışmazsan bunu beyti diye yedirirler Mücver len o yemişler seni. Kabak gibi kabak mücveri hemide 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Beytiye buyrun Sanırsam sipariş geç geldi mezeler Süpürülmüş [emoji12][emoji12][emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 @Serdar yaman, Neredesin adaş yaw? 10 gündür tık yok bu konuda Hadi ben elimi ayağımı çektim bu işlerden ama senin bizi temsil etmen gerekli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 @Serdar yaman, Neredesin adaş yaw? 10 gündür tık yok bu konuda Hadi ben elimi ayağımı çektim bu işlerden ama senin bizi temsil etmen gerekli... Bende yokum buralarda artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Bende yokum buralarda artık Hadi küsme bugün paylaş izin verdik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Hadi küsme bugün paylaş izin verdik. Başlayim mi [emoji76][emoji76][emoji76][emoji76][emoji76] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Aha öksüz kaldı bu bölüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap