Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Bu mu döner Bak arkada künefe var[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Yemem çok kalorili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Yemem çok kalorili Bu kadarı ye künefeye kalorili de Gel artık Buraya yeter [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Balıkta mı yemiyahhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Balıkta mı yemiyahhh Afiyet olsun Babalık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Sağolasın. Buyur gel balıktan hala var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Buyrun... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Dün bu zalımı mideye indirdim. Yediğim en iyi Burgerdi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Dün bu zalımı mideye indirdim. Yediğim en iyi Burgerdi Bakamıyorum bile Anaaaam kaloriye bak.Ahmet sağlıksız besleniyorsun üstteki fotolardan sonra hamburger olmamış ııh.Senden de brokoli salatası felan beklerdim abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 sağlıksız Abi içindeki herşey doğal. öyleki soğanı domatesi bile yanımda doğradı usta Tek katkı maddesi ketçap mayonez... yok böyle bir tat ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Abi içindeki herşey doğal. öyleki soğanı domatesi bile yanımda doğradı usta Tek katkı maddesi ketçap mayonez... yok böyle bir tat ya La o sigara kimin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 La o sigara kimin Valla benim değil :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Abi içindeki herşey doğal. öyleki soğanı domatesi bile yanımda doğradı usta Tek katkı maddesi ketçap mayonez... yok böyle bir tat ya Ekmeği ? kıyması ? hele mayonez? Abicim içindekiler değil kastım.Tablonun bütünü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Valla benim değil :D Ne oluyor didim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Ekmeği ? kıyması ? hele mayonez? Abicim içindekiler değil kastım.Tablonun bütünü. Ekmek kendi üretimleri. Köftesi günlük, öyle dondurulmuş vs değildi yani mayonez konusunda haklısın. Valla 3 gün gezdik tozduk kalori kaybı yaşadık, zararın neresinden dönsek kardır deyip daldık kaloriye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap