Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Ekmek kendi üretimleri. Köftesi günlük, öyle dondurulmuş vs değildi yani mayonez konusunda haklısın. Valla 3 gün gezdik tozduk kalori kaybı yaşadık, zararın neresinden dönsek kardır deyip daldık kaloriye Nası yani Mersin de seni açmı bıraktılar.Sana 1 dürüm tantunidemi vermediler.Limanda balık ekmektemi yedirmediler. Serdar Yaman adam topla Mersini basmaya gidiyoruz.Ahmet imi aç bırakmış zalımlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Nası yani Mersin de seni açmı bıraktılar.Sana 1 dürüm tantunidemi vermediler.Limanda balık ekmektemi yedirmediler. Serdar Yaman adam topla Mersini basmaya gidiyoruz.Ahmet imi aç bırakmış zalımlar. Kim bunlar kaç kişiler [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Kim bunlar kaç kişiler [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Sağlam adam getir karınları aç olsunlar tüm tantunileri yiyip bitirces kimseye kalmıycak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Sağlam adam getir karınları aç olsunlar tüm tantunileri yiyip bitirces kimseye kalmıycak. Hazırız haydi gidelim [emoji60][emoji60][emoji60][emoji60][emoji60][emoji60] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Sana 1 dürüm tantunidemi vermediler.Limanda balık ekmektemi yedirmediler Abi bunları yemekten saymıyoruz ki biz. 5 sene Mersin'de kaldım bunlar çerez diye yediklerimizdi (edit: 3 günde 4 tantuni zaten yedim sıkıntı yok olay çıkarmayalım şimdi ) Yemek isteyince daha çok Sabah Et Lokantası tarzı yerlere gidiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Dün bu zalımı mideye indirdim. Yediğim en iyi Burgerdi O ney yav başım dönüyoooo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Abi içindeki herşey doğal. öyleki soğanı domatesi bile yanımda doğradı usta Tek katkı maddesi ketçap mayonez... yok böyle bir tat ya #elitlique, #zenginlique 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2014 Buyrun. [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Abi içindeki herşey doğal. öyleki soğanı domatesi bile yanımda doğradı usta Tek katkı maddesi ketçap mayonez... yok böyle bir tat ya Ketcapin kalorisi sifirr. Yag yok sorun yok [emoji106]Diyet mod on [emoji6][emoji469] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Gunun kahvaltisi [emoji106] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Gunun kahvaltisi Bir rejimci daha. Aramıza hoş geldin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Bir rejimci daha. Aramıza hoş geldin Aynen. Hos bulduk. 2 yil aradan sora Bi girdim tam girdim bu ise [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 2 yil aradan sora Bi girdim tam girdim bu ise Kolay gelsin. Bende 2. aya geçmek üzereyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Kolay gelsin. Bende 2. aya geçmek üzereyim. Sonuclar istedigin gibimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Sonuclar istedigin gibimi Cevap veremedi garibim. Sonuçlar vahim galiba 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap