Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Sonuclar istedigin gibimi Cık. 2 ayda 8 kilo. Bana az gibi geldi. Ama spor yok tabiki... Sadece boğazı kestim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Cık. 2 ayda 8 kilo. Bana az gibi geldi. Ama spor yok tabiki... Sadece boğazı kestim. 2 ayda 8 kg super bence [emoji15][emoji106][emoji106] Doktorlar da erkek icin ayda 4 kg ideal diyo. Benm 22 gun oldu sporada gidiyorum 4 kg verdm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Gidin rejim başlığına beyler buraya ben kebap köfte pide resmi görmeye geliyorum :D 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Al ramço Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 kebap köfte pide resmi görmeye geliyorum Al Ramço'cuğum. Kebap Köfte Pide 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Bunlar olmazz içinde sevgi yookk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Bunlar olmazz içinde sevgi yookk Bırak sevgiyi saygıyı mis gibi et işte. Ye. Sevgi yok diye diye 20 kg sun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Bu konu niye altta kalmış hani kurban etleriyle kurulan sofralar ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 hani kurban etleriyle kurulan sofralar Şirkette öğlen kavurma vardı, resmini çekecektim unuttum bak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Bir kavurma fotoğrafı koysak 3 ay götürür zaten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Bir kavurma fotoğrafı koysak 3 ay götürür zaten Kavurmadan bıktım.. sebzeye ota vericem kendimi.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Neyse sn yaman gelmemiş. Acaba şuan foto çekmeklemi meşgul Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Kavurmadan bıktım.. sebzeye ota vericem kendimi.. Etçillikten vazgeçmek bu kadar kolay olsa keşke 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Buyrun balığa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 @Serdar yaman,sen bu işi biliyosun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap