Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Biri balık mı dedi:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Biri balık mı dedi:) Abi senin hatrın için çiğ balık bile yeriz de pişince koysaydın keşke 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Abi senin hatrın için çiğ balık bile yeriz de pişince koysaydın keşke Olmaz çiğken görünki istemeyin hepsi bana kalsın. İyi tamam al o zaman 1 dene verrim fazla yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 @Doğan Kurban, Aman kalsın zaten balık sevmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Abi senin hatrın için çiğ balık bile yeriz de pişince koysaydın keşke Nasıl Bekir abi stayla boş tabak resmi yollamaksa Doğan abi de kendi ekolünü yaratma peşinde çiğ yemeklerle 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 @Doğan Kurban, Hakkını verdiğini düşünmüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 @Doğan Kurban, Hakkını verdiğini düşünmüyorum... Al bak bunun hakkını vercem.yanında acılı şalgam içcem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 hakkını vercem.yanında acılı şalgam içcem. Olmaaazzz. Şalgam falan olmaaazzz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Olmaaazzz. Şalgam falan olmaaazzz.... Olur olur tövbeliyim ben. Şalgam bal gibi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Şalgam bal gibi olur Balık mideye indikten sonra biraz beklermiş, arkasından rakı gelmezse ''beni hangi balık yuttu acaba?'' dermiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Balık mideye indikten sonra biraz beklermiş, arkasından rakı gelmezse ''beni hangi balık yuttu acaba?'' dermiş Sen merak etme yerinde çok mutlu olacaklar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 İmam Çağdaş... Kocak Baklava Öncesi Sonrasi (Bekir Abi stayla) 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 @Alperen G.,O lahmacun için neleri vermezdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 @Alperen G.,O lahmacun için neleri vermezdim Merak ettim neleri? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Merak ettim neleri? ne istiyosan vereyim abi ayıpsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap