Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Günün yemeğine uyalım bazı eksikliklerimiz var ama zaten onları yiyemem ben... Bela mısınız arkadaşım siz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 (düzenlendi) Bela mısınız arkadaşım siz Gel dicem ama bitti Ama istersen iki yımırta kırarım Ekim 21, 2014 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Gel dicem ama bitti Soğan yok zaten gelmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 @Onur Sezgin,Dayak mı istiyosun arkadaşım sen? Görüntüye bak yaa.. Resmen sanat eseri.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 @Onur Sezgin,Dayak mı istiyosun arkadaşım sen? Görüntüye bak yaa.. Resmen sanat eseri.. Anamın ellerine sağlık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Afiyet olsun 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Afiyet olsun İşte hayat bu yav. Afiyet olsun abicim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Oğlumla baba oğul keyfidemi yapmayalım. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Gördüm yerini geliyorum yanına[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Abi kardeş keyfide uyar gel abi adresi yazıyımmı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 ame="Bekir B." post="270291" timestamp="1414856779"] Abi kardeş keyfide uyar gel abi adresi yazıyımmı Yok Doğanım afiyet bal şeker olsun, herzaman ki gibi latife [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 ame="Bekir B." post="270291" timestamp="1414856779"] Abi kardeş keyfide uyar gel abi adresi yazıyımmı Sucuk kokusundan bulur Bekir abim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Sucuk kokusundan bulur Bekir abim Zehir gibi çıktı sucuk. Oğlana yediremedim ben yedim hepsini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Zehir gibi çıktı sucuk. Oğlana yediremedim ben yedim hepsini Bilerek acı aldın dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Zehir gibi çıktı sucuk. Oğlana yediremedim ben yedim hepsini Alacağın olsun, biz kardeşin değiliz tabi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap