Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Allah yardımcın Olsun ne diyim Manisa da ne iş yapıyorsun? Manisa kebap'çım var dersen hemen gelirim Off nası canım istedi angarada bulunurmu acep bilir bilse bilse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yuh diyorum oha diyorum çüş diyorum sayın seyirciler telefon muhabbeti bile yeme içmeye bağlanmış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yuh diyorum oha diyorum çüş diyorum sayın seyirciler telefon muhabbeti bile yeme içmeye bağlanmış Hııııı çekil bakim Ramazan geçsin oraya.Acı biber geliyor bak det. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Off nası canım istedi angarada bulunurmu acep Ne zaman geliyon? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 bilir bilse bilse http://www.kircicegi.com.tr/subeler.aspx?id=12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 http://www.kircicegi.com.tr/subeler.aspx?id=12 Bu bir davetmiydi.Hayır Kentparktan 5 dk sürerde hemen yola çıkıyım bu durumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bu bir davetmiydi.Hayır Kentparktan 5 dk sürerde hemen yola çıkıyım bu durumda Sen ye abi, benim de selamımı söyle tanımazlarsa sorun yok, tanırlarsa koşarak uzaklaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 koşarak uzaklaş Bu yaşta biraz zor bea . Koşabilsek gözümüz mor gezmezdik. Hatun elinden merdaneyi eksik etmiyorda bu sıralar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Koşabilsek gözümüz mor gezmezdik. hayrola? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 hayrola? Hatun dayağı demeye utanıyorum yav 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Hatun dayağı demeye utanıyorum yav Kapı çarpmıştır abi ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Kapı çarpmıştır abi ya Yav haklı ama. Arabaya her binişinde farklı bir araba çıkıyor karşısına. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bu arada konusu geçti, yer de önerdim ama bence Manisa Kebabı o kadar da ahım şahım, özel bir kebap değil.. Sanki Manisalılar'ın "Yahu sadece mesirle anılmayalım, bir de kebap olsun" diye çıakrdıkları birşey gibi.. farklılık olsun diye sumak'ı transfer etmişler ara sezon döneminde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Sevindiydim günü yemeği bölümünde kıpırdanma olunca İletiler taşınmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Serdar Eryürekli,Moderasyon çalışıyor ne sandın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap