Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bu arada konusu geçti, yer de önerdim ama bence Manisa Kebabı o kadar da ahım şahım, özel bir kebap değil.. Sanki Manisalılar'ın "Yahu sadece mesirle anılmayalım, bir de kebap olsun" diye çıakrdıkları birşey gibi.. farklılık olsun diye sumak'ı transfer etmişler ara sezon döneminde.. Aynen abi her ay manisadan geçerim 1 defa yedim bi daha yemem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Serdar Eryürekli,Moderasyon çalışıyor ne sandın Elinize sağlık Günün yemeği konusuna daha uygun oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Sevindiydim günü yemeği bölümünde kıpırdanma olunca İletiler taşınmış Günün yemeği manisa kebap oldu Serdar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Aydın Baran, bu arada bildiğim kadarıyla manisa kebabı yoğurtlu olmaz.. sonradan eklenen birşey o yoğurt diye duymuştum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Aydın Baran, bu arada bildiğim kadarıyla manisa kebabı yoğurtlu olmaz.. sonradan eklenen birşey o yoğurt diye duymuştum.. Evet yoğurt böyle olmuyor; bu fotoyu buldum hızlıca idare ediver gari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Aydın Baran, bu arada bildiğim kadarıyla manisa kebabı yoğurtlu olmaz.. sonradan eklenen birşey o yoğurt diye duymuştum.. Geçmiş sayfalarda eklemiştim orjinal manisa kebabı ama tapatalktan bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bu kebap değil de kebapkender olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ne zaman geliyon? Yılbaşından sonra http://www.kircicegi.com.tr/subeler.aspx?id=12 İzmirdeki bazı kırçiçeği şubeleri baya bozdu son zamanlarda, tavsiye ediyosan gideyim abi Bu arada konusu geçti, yer de önerdim ama bence Manisa Kebabı o kadar da ahım şahım, özel bir kebap değil.. Sanki Manisalılar'ın "Yahu sadece mesirle anılmayalım, bir de kebap olsun" diye çıakrdıkları birşey gibi.. farklılık olsun diye sumak'ı transfer etmişler ara sezon döneminde.. ben severim, küçükken dedem manisada yedirirdi o tadı bulamadım başka yerde ama anıları tazelemesi bile yeter Sevindiydim günü yemeği bölümünde kıpırdanma olunca İletiler taşınmış Bende hala telefonda zannederek iletileri seçiyodum senin mesajla uyandım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @, Ozancım ben gideli 1 sene oldu neredeyse.. o zamandan bu zamana bozduysa bilemem.. Manisa'da da yemediğim için orjinaline yakın mıdır nasıldır bilemiyorum.. ama muhtemelen (%99.9) çocukluğundaki tadı bulamayacaksın.. yine de kötü değil.. gidilebilir bence.. ** ** Yukarıdaki ileti 1 yıl önceki deneyim baz alınarak yazılmıştır. Yazarı, olası memnuniyetsizlikler karşısında herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @, Ozancım ben gideli 1 sene oldu neredeyse.. o zamandan bu zamana bozduysa bilemem.. Manisa'da da yemediğim için orjinaline yakın mıdır nasıldır bilemiyorum.. ama muhtemelen (%99.9) çocukluğundaki tadı bulamayacaksın.. yine de kötü değil.. gidilebilir bence.. ** ** Yukarıdaki ileti 1 yıl önceki deneyim baz alınarak yazılmıştır. Yazarı, olası memnuniyetsizlikler karşısında herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Kırçiçeğinde yemiştim, idare eder. Bu durumda ilk fırsatta bide Ankarada deneyelim En azından değişiklik olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Kırçiçeğinde yemiştim, idare eder. Bu durumda ilk fırsatta bide Ankarada deneyelim En azından değişiklik olur O zaman bir sonraki buluşma burada olsun.Alperen in tavsiyesi üzerine gidelim kötü çıkarsa suçu Alperen e yıkarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ben buluşmaya kalmadan gidebilirim ama bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 O zaman bir sonraki buluşma burada olsun.Alperen in tavsiyesi üzerine gidelim kötü çıkarsa suçu Alperen e yıkarız Beni davet ediyormusun [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Beni davet ediyormusun [emoji2][emoji2][emoji2] Bilmem etsekmi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Beni davet ediyormusun [emoji2][emoji2][emoji2] İşte adamım geldii... Hacı şuraya 2 iştah açıcı resim koy yaw. Kuru kuru muhabbet ediyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap