Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Şu an ben oradayım ve yeni makyajlı menü gelmiş [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Şu an ben oradayım ve yeni makyajlı menü gelmiş [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Abbaaawwww resim yok mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @, Ozancım ben gideli 1 sene oldu neredeyse.. o zamandan bu zamana bozduysa bilemem.. Manisa'da da yemediğim için orjinaline yakın mıdır nasıldır bilemiyorum.. ama muhtemelen (%99.9) çocukluğundaki tadı bulamayacaksın.. yine de kötü değil.. gidilebilir bence.. ** ** Yukarıdaki ileti 1 yıl önceki deneyim baz alınarak yazılmıştır. Yazarı, olası memnuniyetsizlikler karşısında herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. O zaman bir sonraki buluşma burada olsun.Alperen in tavsiyesi üzerine gidelim kötü çıkarsa suçu Alperen e yıkarız Üstteki iletinin altına kocaaaa 8 puntoyla yazmışım.. sorumluluk kabul etmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 İşte adamım geldii... Hacı şuraya 2 iştah açıcı resim koy yaw. Kuru kuru muhabbet ediyoruz. La evde kuru yanında pilav var beni bekliyor [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 O değil de ben bu porsiyonların küçüklüğünden şikayetçiyim. Akhisar köfte,Manisa kebabı vs vs. meşhur ayağına satılan yemekler hep ufak porsiyonda geliyor. Ben bile doymuyorum yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 O değil de ben bu porsiyonların küçüklüğünden şikayetçiyim. Akhisar köfte,Manisa kebabı vs vs. meşhur ayağına satılan yemekler hep ufak porsiyonda geliyor. Ben bile doymuyorum yahu. 2 porsiyon söylicen düdükleyecekler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Abbaaawwww resim yok mu Resimler yemek bitince boş tabakla gelecek azcık sabret bitirsin adam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Abbaaawwww resim yok mu Ben de neyi unuttum diyordum, doğruya resim çekecektim[emoji2][emoji2][emoji2] Artık birdahaki sefere[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 La evde kuru yanında pilav var beni bekliyor [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] Lan dur sabahtan beri canım kuru-pilav çekiyor... bulamayan var.. akşam fasülyeyi ıslatmaya koydurayım hanıma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 2 porsiyon söylicen düdükleyecekler adamların amacı o zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Şu an ben oradayım ve yeni makyajlı menü gelmiş [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] O zaman yorum bekleniyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Lan dur sabahtan beri canım kuru-pilav çekiyor... bulamayan var.. akşam fasülyeyi ıslatmaya koydurayım hanıma Islattır hacı vur kuruya [emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Islattır hacı vur kuruya [emoji3][emoji3][emoji3] Buzluktan da kemikli et indireyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 O zaman yorum bekleniyor Yok Ozanım latife, bugün Çubuk da arazideydik, orada döner yendi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Buzluktan da kemikli et indireyim Offff bizimki de aynı la [emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap