Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Buzluktan da kemikli et indireyim öfff öfff öffff... Banın ekmakları 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 öfff öfff öffff... Banın ekmakları Haaaaaah.. tam olarak bu işte... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Çubukta meşhur köfteci var adını hatırlayamadım.Yemeden gelmeyeydin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Şu konuya girmeyeyim diyorum mm .....peeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Bekir B., ben de uzuuun zamandır girmiyordum.. o kadar rahattım ki.. lanetli konu resmen.. rejim düşmanı.. (rejim düşmanı diyince siyasi anlaşılmasın ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Çubukta meşhur köfteci var adını hatırlayamadım.Yemeden gelmeyeydin. Geldik bile Doğanım, artık birdaha gittiğimizde, kısmet olursa..ismini de bu arada öğreniriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Şu konuya girmeyeyim diyorum mm .....peeee Abi sen böyle sahaya indikçe biraz zooor kilo vermen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Bekir B., ben de uzuuun zamandır girmiyordum.. o kadar rahattım ki.. lanetli konu resmen.. rejim düşmanı.. (rejim düşmanı diyince siyasi anlaşılmasın ) [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] aynen öyle... Abi sen böyle sahaya indikçe biraz zooor kilo vermen. Walla öyle Doğanım, [emoji1][emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bizde de domatiz çorbasıylan mercimekli bulgur pilavı varmış ( en sevdiğim 2. pilav çeşidi) yanına da yoğurt açtım mıydı oohhh. Hafif hafif geçiririz akşamı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yok Ozanım latife, bugün Çubuk da arazideydik, orada döner yendi... Çubuğa kadar gittiniz turşu almadan mı geldiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Çubuğa kadar gittiniz turşu almadan mı geldiniz? Yemekte ikram edildi, yetti bize [emoji1][emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Çubuğa kadar gittiniz turşu almadan mı geldiniz? Sen yeter ki turşu iste abim getirtiyim hemen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Biz de makarnaya talim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 yemek yeme zevki sonradan öğrenilir mi acaba? kimden öğrenebilirim? karnımı doyurduktan sonra her gün makarna yiyebilirim ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bu konuya belli saatler arası paylaşım yapmak yasaklansa mı acaba yav acıktım yeter allah aşkına. [emoji30] [emoji30] [emoji30] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap