Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Çakkaaallll [emoji3][emoji3][emoji3] Kıh kıh kııhhhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ana yemeğinden daha güzelini kim yapacak bana? Evlenince bunu söyle istersen hatuna. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Evlenince bunu söyle istersen hatuna. [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Sen yeter ki turşu iste abim getirtiyim hemen. Yok yav gerenk yok. Berrak turşuları ile idare ediyorum ben, hem mötörcülerin de sponsorluğunu yapıyorlar sağolsunlar. Ana yemeğinden daha güzelini kim yapacak bana? Anneanne! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 İşte çıbık turşumuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 İşte çıbık turşumuz O ne yav. Salatalık diyecem ama o turşu kendini pigme sanacak bu seferde. Len barnak kadar olacak turşu didiin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 O ne yav. Salatalık diyecem ama o turşu kendini pigme sanacak bu seferde. Len barnak kadar olacak turşu didiin Örnek var mı bi 10-20 kg alırım [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Örnek var mı bi 10-20 kg alırım [emoji2] Kargo sorun olmasa göndertirim valla. Hem gariban çocuk para kazanır hemde siz güzel turşu yersiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 O ne yav. Salatalık diyecem ama o turşu kendini pigme sanacak bu seferde. Len barnak kadar olacak turşu didiin Evet bu defa gelenler büyük. Daha önce bunun yarısı kadar olanı geliyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Kargo sorun olmasa göndertirim valla. Hem gariban çocuk para kazanır hemde siz güzel turşu yersiniz Abi Ups ile anlaşmam var ben isterem valla bir konuşam ben[emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Abi Ups ile anlaşmam var ben isterem valla bir konuşam ben[emoji3][emoji3] Dur bakalım yarın konuşuyum sağlam bir ambalaj yapabilir miyiz. Yarın hatırlatın bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 İşte çıbık turşumuz Yööhhh... Az daha buyugu yok muydu len? Çubuk'ta en iri tursu yarismasi yapilsa bunlar 1. gelir kucuk olacak aga kucuk.. Hatta kuccucuk olacak.. Kitir kitir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yööhhh... Az daha buyugu yok muydu len? Çubuk'ta en iri tursu yarismasi yapilsa bunlar 1. gelir kucuk olacak aga kucuk.. Hatta kuccucuk olacak.. Kitir kitir... Kandırmışlar onu ses etme [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bimden alınan turşuları Çubuk Turşusu diye yiyor garibim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bu işin turşusu çıktı[emoji12] [emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap