Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar turşu işini konuştum sorun yok.Ambalajını iyi yapıp kargoluycak sizlere.Kargoda sıkıntı yok.Ön talepleri ö.m alıyım burayı doldurmayalım.Taleplerinizde kilosu ve içeriğini belirtirseniz aksaklık yaşamayız. Ayrıntılar geldi; Karışık 5 kg 23 tl (Lahana,salatalık,havuç,biber,domates) Salatalık 0 numara 5kg 25tl 1 numara 5kg 23tl Tüm sebzeler kendi üretimleri. Bu arada kurallara uymuyorsa silebiliriz kesinlikle benim çıkarım yok.Asgari ücretle çalışan bir garibe ek kazanç için yazıyorum. Kasım 7, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 0 numara ve 1 numara hıyarın farkı ne abi [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 (düzenlendi) 0 numara ve 1 numara hıyarın farkı ne abi [emoji3] Boyu diycem kesin birileri kötü biyere çekecek bak gör.En küçüğü 0 azcık büyüğü 1 numara diye gidiyor. Kasım 7, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Boyu diycem kesin birileri kötü biyere çekecek bak gör. Abi şaka bi yana ben istiyorum adama bir sor ne fark var boyu kaç cm kalınlığı falan [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Abi şaka bi yana ben istiyorum adama bir sor ne fark var boyu kaç cm kalınlığı falan [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Eminmisin şakanın bir yanda olduğuna len.Döverim haaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Eminmisin şakanın bir yanda olduğuna len.Döverim haaa 0 numara istiyorum 5 kg ciddiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 0 numara istiyorum 5 kg ciddiyim Adres ve ö.m pls Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Çok güzel ortalar var da bu toplara girmiyim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Çok güzel ortalar var da bu toplara girmiyim ben Ayırmaya kalkma sanada denk gelir bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Çok güzel ortalar var da bu toplara girmiyim ben Kendi kalene atarsın sonra uzak dur [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Aman aman uzak durun ucu bana değmesin de 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Şşşşttt nimetle şaka olmaz... Yoksa bu maç 15-0 falan biter Ben yazıyorum abi ö.m. den. Teşekkürler şimdiden. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Doğan abinin ilk turşu mesajını okumadan diğerlerini okuyan bi daha forma girmez.[emoji50] [emoji50] [emoji50] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Doğan abinin ilk turşu mesajını okumadan diğerlerini okuyan bi daha forma girmez.[emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Kahvaltıda mı yapmıyaahhh 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap