Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Benim kahvaltı da böyleydi... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Benim kahvaltı malum boş tabak bardak ve Çatal Bıçak, nasıl gözünüzde canlandı dimi[emoji2][emoji2][emoji2] 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Bu saatte yemek mi yenir yahu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Dayak ile Yemeğin saatimi olurmuş[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Dayak ile Yemeğin saatimi olurmuş[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] 2 saat sonra uyuyunca bunlar löp löp yağ olur ama aç da uyunmuyor ki... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 2 saat sonra uyuyunca bunlar löp löp yağ olur ama aç da uyunmuyor ki... Bilmem mi [emoji1] çok şükür Göbek sahibiyim[emoji1][emoji1][emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Sn Yaman kargonuz dün akşam yola çıktı. Sn Eryürekli Kargonuz az evvel yola çıktı. Bu arada dün aynısından yedim.OOOOF kütür kütürdü.Galiba 1 kg kadar yemişiz ailece.Şimdiden afiyet olsun.Umarım beğenirsiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Sn Yaman kargonuz dün akşam yola çıktı. Sn Eryürekli Kargonuz az evvel yola çıktı. Bu arada dün aynısından yedim.OOOOF kütür kütürdü.Galiba 1 kg kadar yemişiz ailece.Şimdiden afiyet olsun.Umarım beğenirsiniz. Teşekkür ederiimmmm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Teşekkür ederiimmmm... Nidenki? Ben sana göndermedim ki yeğenime gönderdim.Elleme ha. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Sn Yaman kargonuz dün akşam yola çıktı. Sn Eryürekli Kargonuz az evvel yola çıktı. Bu arada dün aynısından yedim.OOOOF kütür kütürdü.Galiba 1 kg kadar yemişiz ailece.Şimdiden afiyet olsun.Umarım beğenirsiniz. Offff ne dalarım ona ben [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Teşekkür ederim doğan abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yarın akşam Mardin ve Adana için kuru pilav günü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yarın akşam Mardin ve Adana için kuru pilav günü Yesssss [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yarın akşam Mardin ve Adana için kuru pilav günü Aynen vallahi Bir de şu yemeği sevmezler ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Nohut len o. Kuru suz turşu yersen geri alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Nohut len o. Kuru suz turşu yersen geri alırım Bamyaa bamyaaa O turşu her şeyle gider valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap