Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Bamyaa bamyaaa O turşu her şeyle gider valla ööööghh bamyamı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 ööööghh bamyamı Yapma bunu doğan abi bamya ya öyle denirmi. Bamya pişirmek bir sanattır. Herkeş yapamaz. Hele bide çiçek bamya olursa bol kusbasi etli öööf ööf yemede yanında yat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 yemede yanında yat Söz yemem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Neyse ankaraya gelebilirsem hanıma yaptiririm sizide davet ederim artık. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer [emoji12] [emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Birde sümüklü olacak kiii.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Birde sümüklü olacak kiii.... Ha işte bu yemeği yapmasını bilmeyenler öyle yaparlar. Dedim ya yapmasını bilmek marifettir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Afiyet olsun 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Afiyet olsun Hamsileeerrr... Öff öf ööfff yarasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Hamsileeerrr... Öff öf ööfff yarasın. yaramaz çok yağ çekmiş cık yemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 yaramaz çok yağ çekmiş cık yemem Yemezler, böyle söyleyip kimsenin yememesini sağlayıp, hepsini sen yiyeceksin [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yemezler, böyle söyleyip kimsenin yememesini sağlayıp, hepsini sen yiyeceksin [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Iııh bilemedin abi. 87 kg a düşmüşken hakkaten yemezler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Iııh bilemedin abi. 87 kg a düşmüşken hakkaten yemezler Wallahamı, bravo Doğanım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Wallahamı, bravo Doğanım... Yes Wallahamı, bravo Doğanım... Heee de ben yemedim ama sen hemen yedin abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yes Heee de ben yemedim ama sen hemen yedin abi Leeeen Yürü git walla çok kıskandıydım, [emoji2][emoji2] Galiba ben artıya geçiyorum, kış yaramıyor bana yaw.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Leeeen Yürü git walla çok kıskandıydım, [emoji2][emoji2] Galiba ben artıya geçiyorum, kış yaramıyor bana yaw.. Ya hemende kızıyon abi ha.3 kg az süledik diye hemen dövdün ağzımı burnumu kırdın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap