Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Ya hemende kızıyon abi ha.3 kg az süledik diye hemen dövdün ağzımı burnumu kırdın. Yok Doğanım, olur mu hiç ben sana değil kendime kızıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 (düzenlendi) Ankaraya gelsem 3-4 kg kaç ayda aldırırsınız bana acaba? Kasım 11, 2014 Onur Sezgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Ankaraya gelsem 3-4 kg kaç ayda aldırırsınız bana acaba? Onurum 3 öğünde [emoji1][emoji1][emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Şöyle ekşili zeytinyağlı bamya olaydı da ekmeği banaydık. Mevsimi geçti artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Onurum 3 öğünde [emoji1][emoji1][emoji1] Sonra hastaneye yatırın beni.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Lokum lokum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Hıyara bak ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Hıyara bak ya Hıyar değil Turşu o [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Hıyara bak ya Ulen küçücük salatalığa hıyar dedinya helal ha. Çatalla kıyaslasana boyutunu hele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Ulen küçücük salatalığa hıyar dedinya helal ha. Çatalla kıyaslasana boyutunu hele Gayet hıyar işte büyük olsa acur derdim zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Efsane geri döndü [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Efsane geri döndü [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] ImageUploadedByTapatalk1416065859.400436.jpg Gönlüm elvermezdi kuruyu turşusuz yemene. Dürüst söyleyebilirsiniz turşu kötüyse çekim kulağını arkadaşın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Gönlüm elvermezdi kuruyu turşusuz yemene. Dürüst söyleyebilirsiniz turşu kötüyse çekim kulağını arkadaşın Biz ailecek beğendik. Hatta arkadaşa; gelince sana biraz ayırırım dedim ama kıyamadım. Sesimi çıkarmıyorum. Hepsi bana kalsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 İyi bakalım afiyet olsun yarasın abicim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Gönlüm elvermezdi kuruyu turşusuz yemene. Dürüst söyleyebilirsiniz turşu kötüyse çekim kulağını arkadaşın Mükemmel abi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap