Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Bir sevemedim aşureyi niyeyse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Bir sevemedim aşureyi niyeyse. Bende daha bi kaşık yemedim mutfak tezgahının üzerindeki görüntüsü hoşuma gitti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Hayatimda yedigin en kral kadayif. Nar gibi kizarmis. Bitmek uzereydi ki aklima fotolamak grldi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Böbrek ameliyatı sonrası iyi gidiyor bea Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Diyarbakır Burma Kadayıfı mı o ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Diyarbakır Burma Kadayıfı mı o ? Ureticisinin adi Diyarbakır Sultan Baklava Kadayifin adini bilmiyorum ama bu kadayif icin olsa diyet yapamam yani. Hatta yapmicam diyet falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Ureticisinin adi Diyarbakır Sultan Baklava Kadayifin adini bilmiyorum ama bu kadayif icin olsa diyet yapamam yani. Hatta yapmicam diyet falan. Aynen Diyarbakırımızın meşhur Kadayıfı "Burma Kadayıf" diye google amcadan bakabilirsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Antep baklavası ve Maraş dondurması muhteşem ikili 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Bi turna yapmışım... Offff 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Bende bu uzaktan uzaktan gelen güzel kokular ne böyle diyordum, Onurum afiyet bal şeker olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Şimdi bi fırında turna değil ama 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Şimdi bi fırında turna değil ama Aaa ben bunu biliyorum. Adana yoresine ait nami deger PÜSKEVİT 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Buyrun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Oooo nasılda güzel duruyor....[emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap