Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Oooo nasılda güzel duruyor....[emoji106] Elceğizimle yaptım Abi'm buyur gel sanada yaparım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Elceğizimle yaptım Abi'm buyur gel sanada yaparım Zaten gecenlerde sizin o taraflara bir tur duzenleyelim dedik forumca. Muhabbeti donmustu. Böyle yaparsan forum tarihinin en kalabalik bulusmasini mardinde yapariz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Elceğizimle yaptım Abi'm buyur gel sanada yaparım Eline sağlık Serdar'ım, size afiyet bal şeker olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Zaten gecenlerde sizin o taraflara bir tur duzenleyelim dedik forumca. Muhabbeti donmustu. Böyle yaparsan forum tarihinin en kalabalik bulusmasini mardinde yapariz. Kapımız herkese açık mutlu olurum buyrun gelin [emoji2][emoji2][emoji2] Eline sağlık Serdar'ım, size afiyet bal şeker olsun... Teşekkür ederim Bekir abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Acik oldugunu zaten biliyoruz da iste sıkıntı bizde. O lezzetleri tadinca bir daha geri donmesi zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Acik oldugunu zaten biliyoruz da iste sıkıntı bizde. O lezzetleri tadinca bir daha geri donmesi zor. Çadır kent kurarız foruma özel [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Buyrun Serdar bi kezde olsun şu yemeklerin yemeden önce resmini paylaş. Yemiş yemiş (tabağın kenarından anlaşılıyor) sonra aklına paylaşmak gelmiş. Sen aslında öyle cok yemeyi seven biri değilsin. [emoji12] [emoji12] [emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Serdar bi kezde olsun şu yemeklerin yemeden önce resmini paylaş. Yemiş yemiş (tabağın kenarından anlaşılıyor) sonra aklına paylaşmak gelmiş. Sen aslında öyle cok yemeyi seven biri değilsin. [emoji12] [emoji12] [emoji12] Abi bu daha tavanın içinde pişerken çektim yahu [emoji91][emoji91][emoji91][emoji91] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Abi bu daha tavanın içinde pişerken çektim yahu [emoji91][emoji91][emoji91][emoji91] Tamam o zaman [emoji4] [emoji4] [emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Buyursunlar Efenim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Son anda aklıma geldi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Son anda aklıma geldi Pişmemiş sanki [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Pişmemiş sanki [emoji3][emoji3][emoji3] Çiğ yiyorum fırında yapmış babam.. Yedim valla 7-8 tane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Çiğ yiyorum fırında yapmış babam.. Yedim valla 7-8 tane Baba yaptıysa çiğ de olsa ses çıkarmayacan tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 (düzenlendi) Aralık 6, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap