Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Yemekte fd6 civic var heralde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Yemekte fd6 civic var heralde Dur Semih karıştırma, ben zaten karıştırdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Ben ev yapımı içtim bugün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Nasıl bir zevk adamısınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Valla nirvana olsa gerek. Arkadaş forumdan mı[emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Valla nirvana olsa gerek. Arkadaş forumdan mı[emoji16] Değil ama buluşmalarda filan oluyor Çekirdek kadro tanır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 çay ile kestaneyi anlarım. muz ile çikolata şelalesini de anlarım. ama 4ünü aynı anda tüketmeyin kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 çay ile kestaneyi anlarım. muz ile çikolata şelalesini de anlarım. ama 4ünü aynı anda tüketmeyin kardeşim çikolata çaysız kesinlikle gitmiyo çok yoğun bayıyo. Ülker sütlü çikolata yaptık bugun(480gr ), normalde kahve dünyası föndü çikolatasıyla yapıyoruz başta çikolatalı kestane yapalım diye girişmiştik arkadaş ben muzda yicem diyip onuda kesti fotodaki arkadaş ağırlıklı kaşık kaşık çikolata yedi, ben sade kestaneyi daha çok sevdiğime karar verip sadece kestane yedim, sonrasında kalan çikolatayı sıyırdım olmuş mu? :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 çikolata çaysız kesinlikle gitmiyo çok yoğun bayıyo. Ülker sütlü çikolata yaptık bugun(480gr ), normalde kahve dünyası föndü çikolatasıyla yapıyoruz başta çikolatalı kestane yapalım diye girişmiştik arkadaş ben muzda yicem diyip onuda kesti fotodaki arkadaş ağırlıklı kaşık kaşık çikolata yedi, ben sade kestaneyi daha çok sevdiğime karar verip sadece kestane yedim, sonrasında kalan çikolatayı sıyırdım olmuş mu? :D Olmamı be Ozanım ama ramazana bi konuda katılıyorum kaşık kaşık çikolata sıkıntı[emoji12] [emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 (düzenlendi) Afiyet olsuun yarasınnnç Aralık 8, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Olmamı be Ozanım ama ramazana bi konuda katılıyorum kaşık kaşık çikolata sıkıntı[emoji12] [emoji12] Sabaha kadar düz duvara tırmanmıyolarsa sıkıntı yok 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 (düzenlendi) Ooofffff [emoji3][emoji3] Aralık 8, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Güzelim!!! bir pazartesi gününden herkese günaydınlar, iyi haftalar... Birisi yine uyuyo hala. Kahvaltı fotosu ataydın bari. Ooofffff [emoji3][emoji3] Al iki oldular hemde adaşlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Yarısında aklıma geldi ama çektim bugün börek yiyoruz 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap