Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Yarısında aklıma geldi ama çektim bugün börek yiyoruz Yuh bu yarısımı. Tepsiyle yiyosun herhal 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Yuh bu yarısımı. Tepsiyle yiyosun herhal 1 porsiyon 300 gr sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 (düzenlendi) Benim bu konuya daha aktif katılmam lazim ya Geçen gün kuyruk haşladık kerevizli falan haşlamasını yaptik. Suyunada pilav Bu 2 gün önce bu öğlen hamsi var Aralık 8, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 çiköfte mi o ? Hangi kırmızı şarapla iyi gidiyor Bu başlığa girmiyordum o kadar açım ki bir bakayım belki resimler doyurur dedim ama nafile .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Geç kaldık Yemeğe [emoji3][emoji3][emoji3] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Bu saatte acıktım evde bişey yokki gibi yumurta kırıp pekmez yoğurt yiyeyim diyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 çiköfte mi o ? Hangi kırmızı şarapla iyi gidiyor Bu başlığa girmiyordum o kadar açım ki bir bakayım belki resimler doyurur dedim ama nafile .. Şalgamdı hocam [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Geç kaldık Yemeğe [emoji3][emoji3][emoji3] :mad: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Iki yetişkin bir çocuk vaar galiba iki rakı bardağı ve bi meyve suyu İlginç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Patates kızartmasından belli çocuk olduğu rakıyla patitiz mi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ama mezeler şüphe uyandırıyor aman çocuklara kötü örnek olmayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Iki yetişkin bir çocuk vaar galiba iki rakı bardağı ve bi meyve suyu İlginç Ama 4 tabak var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 pattes her şeyle olur bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap