Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Durum şu, 3 yetişkin birde benim hanım. Meyve suyu bardağı hanımın, diğerleri bizim tabiki. Bu arada o patates kızartması benim için yapıldı. Çocuk olan ben oluyorum yani. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 3 yetişkin birde benim hanım. Ulen ben bu cümleyi anlamadım. Gelinimi neden ayrı tuttun açıkla himen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Çünkü o meyve suyu içiyooooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Çünkü o meyve suyu içiyooooo Olmadı kıvıramadın bu sefer. Niden 3 yetişkin bide hanım dedin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Olmadı kıvıramadın bu sefer. Niden 3 yetişkin bide hanım dedin. Rağı içmiyüüü rağıııı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Rağı içmiyüüü rağıııı.... Yav teorik olarak bütün içkiler meyve suyudur yav 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Yav teorik olarak bütün içkiler meyve suyudur yav :kop: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Kalamar çekti canım, 3 öğün yiyebilirim! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 serdar bey adanadan mı bu resim adanadansa neresidir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 serdar bey adanadan mı bu resim adanadansa neresidir acaba Mersin / Karaduvar'dan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Mersin / Karaduvar'dan [emoji3] Bekle bekle orda geliyorum [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Bekle bekle orda geliyorum [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Bir gelemedik dayı be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Bir gelemedik dayı be Al abim rakının mezeseni ben gönderiyim sana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 güzel adanamız da aralığın 2. haftasının cumartesi pazar günlerinde dünya rakı günü kutlamaları var bekleriz içen arkadaşları gelecek sene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap