Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Kız dedi Ramazanım gülelim diye Yazdığım şey, şimdi niye üzüyorsun beni yaw... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Ramazanım gülelim diye Yazdığım şey, şimdi niye üzüyorsun beni yaw... Şaka yapıyorum abi ya üzülme sen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yazar burada, kızım sana diyorum[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ahhaahhhaha Nasıl da anlıyosun ama abicim.. Kız dedi http://www.youtube.com/watch?v=jjip4zXgS1A 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Nasıl da anlıyosun ama abicim.. http://www.youtube.com/watch?v=jjip4zXgS1A Hahah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yav ramazan durum o kadar mı kötü. Okuduklarima guleyimmi uzuleyimmi bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yav ramazan durum o kadar mı kötü. Okuduklarima guleyimmi uzuleyimmi bilemedim Abi mübalağa yapıyoruz maksat muhabbet üzülecek bi durum yok 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Açım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Bekir abeyyy 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 @Ramazan V., Hepsini tek başına mı yedin? Açım Sen rejimde misin bu aralar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 @Ramazan V., Hepsini tek başına mı yedin? Sen rejimde misin bu aralar? Kimle yiyim abi yanlızım işte :( 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Kimle yiyim abi yanlızım işte :( Vallahi helal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Vallahi helal. 1.5 kıymalıyı da yiyemecesek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 @Ramazan V., Hepsini tek başına mı yedin? Sen rejimde misin bu aralar? Yoo hemde hiç değilim Yerim birazdan Problem sürekli yemek görmek, haliyle insan acıkıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 1.5 kıymalıyı da yiyemecesek Yi yavrum yi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 bu konunun acilen kapatılması gerekiyor :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap