Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Tabi uzaktayiz ya davet edersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Meşhur erzincan un çorbası Ve buda doğan abi için miss miss 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 (düzenlendi) Geliyooooreeeee Ve geldi afiyet olsun Aralık 17, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Geliyooooreeeee Anam bitirdin şimdi beni sen. Ciğere dayanamam ben. Tüh şuan uçakta yok nasıl gelcem ben Meşhur erzincan un çorbası Ve buda doğan abi için miss miss Kurusu yoksa yemeeeem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Anam bitirdin şimdi beni sen. Ciğere dayanamam ben. Tüh şuan uçakta yok nasıl gelcem ben Kurusu yoksa yemeeeem Doğanım çok iyi ciğerci var ayarlayalım gidelim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Doğanım çok iyi ciğerci var ayarlayalım gidelim... Tmm abi. Ailece gideris olmadıAha bu da benim yimaaaam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Doğanım çok iyi ciğerci var ayarlayalım gidelim... Nerede? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Nerede? Bekir Abi organizasyon sende kaldı. İlk fırsatta buluşma planlarsın artık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Ooo iş bana kalırsa yaz aylarını bulur[emoji1][emoji1] Geçen ay eşimle Tesadüfen geçerken gördük, açıkcası çok da başarılıydı, bir ara tarif ederim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Ooo iş bana kalırsa yaz aylarını bulur[emoji1][emoji1] Geçen ay eşimle Tesadüfen geçerken gördük, açıkcası çok da başarılıydı, bir ara tarif ederim.. Ohooo abi sen büyüğümüzsün tutup elimizden götürmen gerekir. Tarif olmaz abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Paçalı kuru yanina pilav [emoji7] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Paçalı kuru yanina pilav Zoğan yok mu zoğan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Sabri siz sakatatçımıydınız her yemeğinizde var maşallah 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap