Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Sabri siz sakatatçımıydınız her yemeğinizde var maşallah Prof olarak yapıyorlar bu işi [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Yemeklerin kralını tanıştırıyım 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Sabri siz sakatatçımıydınız her yemeğinizde var maşallah Evet Zoğan yok mu zoğan Turşu vardı yanında [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Yemeklerin kralını tanıştırıyım Tabağı niye taşacak kadar dolduruyonki ye doymazsan bi daha al yav sankim başka vermeyecekler sankin hiç kuru yemiyon[emoji12] [emoji12] [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Tabağı niye taşacak kadar dolduruyonki ye doymazsan bi daha al yav sankim başka vermeyecekler sankin hiç kuru yemiyon[emoji12] [emoji12] [emoji4] Tabağı ben neden dolduruyum ki? Bekar mıyım ben? Yoksa sizin evde bunları senmi yapıyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Tabağı ben neden dolduruyum ki? Bekar mıyım ben? Yoksa sizin evde bunları senmi yapıyorsun Senin evin Masası yamuk bu arada [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Senin evin Masası yamuk bu arada [emoji3][emoji3][emoji3] Masadan değil masa örtüsü yırtık orada katlanmış altında kalmış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Masadan değil masa örtüsü yırtık orada katlanmış altında kalmış Arabaya trilyonlar harcayacağına eve bir masa örtüsü al 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 (düzenlendi) Arabaya trilyonlar harcayacağına eve bir masa örtüsü al Ben arabaya hatun eve alır. Yoksa sizin evde senmi alıyon örtü dantel oya felan. Aralık 19, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ben arabaya hatun eve alır. Yoksa sizin evde senmi alıyon örtü dantel oya felan. Anaaaaammmm [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Adaş valla sağlam gol yedin Arabaya trilyonlar harcayacağına eve bir masa örtüsü al 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ben arabaya hatun eve alır. Yoksa sizin evde senmi alıyon örtü dantel oya felan. Ondan sonra dayak yedim, sopa yedim, evden kovuldum. Eve de al ne var. Belki yengenin parası yok. O kadar uçağın var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ondan sonra dayak yedim, sopa yedim, evden kovuldum. Eve de al ne var. Belki yengenin parası yok. O kadar uçağın var... Yav siz de hemen inanıyonus ha.Hiç aklınız kesiyomu hatun bana elini kaldırabilir mi? Neden elini kaldırsın merdane varken demi ama. Anaaaaammmm [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Adaş valla sağlam gol yedin Gaza getirme len Serdar ımı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Neden elini kaldırsın merdane varken demi ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Abim aramızı bozmaya çalışıyo bu Mardin li.Haftaya yanıma gelecek ben cezasını vercem merak etme. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Bence şöyle oldu dogan abi araba için far yaptiracagini yengeye ağzından kacirinca yenge Yeğenimi de alip annesine gitti dogan abide iki gunde bi kuru arti tursu paylaşıyor ya onlarda konserve fazla alinca bozulmasın diye hepsini açıp tabağa döküyor. Nasıl tespit ama 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap