Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Bence şöyle oldu dogan abi araba için far yaptiracagini yengeye ağzından kacirinca yenge Yeğenimi de alip annesine gitti dogan abide iki gunde bi kuru arti tursu paylaşıyor ya onlarda konserve fazla alinca bozulmasın diye hepsini açıp tabağa döküyor. Nasıl tespit ama Bizde gizlemek yoktur hele hesap vermek hiç yoktur.Hatun evdeyse yemek ben gelmeden hazır olur ben gelince elimi yıkar sofraya otururum yerim.Böyle olamayanlar bana çamur atıp duruyo oooh.Lightlık içinize işlemiş len. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Bende şimdilik göbeği gizlemek yok, eve gelince "anneee yemeeek" diye bağırıyorum önüme geliyor, malum finaller yaklaşırken hizmet 10 katına çıkıyor, tabi finaller bitince "ailenin favori tek çocuğu" sıfatından "zaman makinem olsa kürekle döver döver zamanı geriye alır sonra tekrar kürekle döverim" haline geçebiliyoruz pek çaktırmasalar da 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 (düzenlendi) Başlangıç Focus'a dikkat !!! IMG]http://i.imgur.com/wbbGXdv.jpg Bu da Bekir abi için Aralık 19, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Şu ciğeri bi sevemedim gitti be. Tavuk şiş yok mu usta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Şu ciğeri bi sevemedim gitti be. Tavuk şiş yok mu usta Ahhh iş yerinde biri bunu söylese nasıl güzel cevap veririrdim de .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ahhh iş yerinde biri bunu söylese nasıl güzel cevap veririrdim de .. Nolcek abi bizde iş arkadaşı sayılırız gönder gelsin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 de .. Afiyet bal şeker olsun Serdar'ım , konusu geçtiğinden beri bende bir gidemedim bir türlü ciğerciye ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 9.yil şerefine. .. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Aslında günün yemeği demek bizim seçemediklerimiz yani önümüze sunulandır değil mi Booyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Kivi'yi nasıl soyacağız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Kivi'yi nasıl soyacağız. Yerim ama hayatta soymam elleyince elim kaşınıyor [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Kivi'yi nasıl soyacağız. http://www.izlesene.com/video/kivi-boyle-soyulmali/7730998 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Ne la tabldot koyup duruyosun? Edit: Abbaaaaoouuuvv... Pirasaymis.. Oooyyykk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap