Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Bumbara gel [emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Ben de internette bi yemek tarifi gördüm onu deniyorum şu an [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Ben de internette bi yemek tarifi gördüm onu deniyorum şu an [emoji1] Tavuk var değilmi strechin içinde? İçine ne baharat koydun? Bumbara gel [emoji3][emoji3][emoji3] Mumbar değilmiydi o yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Tavuk var değilmi strechin içinde? İçine ne baharat koydun? Mumbar değilmiydi o yahu? Evet abi tavuk. İçine un dışında bir şey koymadım. http://m.youtube.com/watch?v=id7AzTwJSjY Tarifin linki de bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Evet abi tavuk. İçine un dışında bir şey koymadım. http://m.youtube.com/watch?v=id7AzTwJSjY Tarifin linki de bu Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim. abi fiyasko oldu oranı fazla kaçırmışım ilk defa yaptığım için böyle oldu ama eminim doğru yapılırsa lezzetli bi şey özellikle derinin kızarması mükemmel bir tat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 abi fiyasko oldu oranı fazla kaçırmışım ilk defa yaptığım için böyle oldu ama eminim doğru yapılırsa lezzetli bi şey özellikle derinin kızarması mükemmel bir tat. Geçmiş olsun. Yemek yapmak bir sanat hakikaten. Bundan güzel bir lezzet çıkarsa paylaşırsın. Ben araya tane karabiber koymayı düşünüyorum mesela. Karabiberden dolayı ben yiyemem ama lezzetli olacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Geçmiş olsun. Yemek yapmak bir sanat hakikaten. Bundan güzel bir lezzet çıkarsa paylaşırsın. Ben araya tane karabiber koymayı düşünüyorum mesela. Karabiberden dolayı ben yiyemem ama lezzetli olacağını düşünüyorum. Karabiber güzel olabilir. Baharatsız yavan oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim. Ofise ikinci gelişim miydi neydi, fırını hiç kullanmıyon herhalde dediydim, türlü türlü yemekler saydıydın yaparız yeriz diye, kaç ay yıl oldu bişe yok peeh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Ofise ikinci gelişim miydi neydi, fırını hiç kullanmıyon herhalde dediydim, türlü türlü yemekler saydıydın yaparız yeriz diye, kaç ay yıl oldu bişe yok peeh Len burası işyeri biliyon dimi. Karabiber güzel olabilir. Baharatsız yavan oluyor. Aynen bende böyle tahmin etmiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Len burası işyeri biliyon dimi. Kedili, tamponlu farlı lastikli işyeri mi olur. Yerli yersiz denli densiz heriflerin yuva edindiği bir yer. Ki zaten ilk geldiğimizde işyeri değildi de şimdi mi terfi etti sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Urfa'da Çiğ köfteye gel 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Urfa'da Çiğ köfteye gel http://tapatalk.imageshack.comimg] Oooo olsada yesek, afiyet bal şeker olsun Serdar'ım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Evet buyruuuuunnnnnn 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap