Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)


Ahmet A.

Önerilen Mesajlar

Evet abi tavuk. İçine un dışında bir şey koymadım.

http://m.youtube.com/watch?v=id7AzTwJSjY

Tarifin linki de bu :)

Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence ;)

Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim.

 

abi fiyasko oldu :D oranı fazla kaçırmışım ilk defa yaptığım için böyle oldu ama eminim doğru yapılırsa lezzetli bi şey özellikle derinin kızarması mükemmel bir tat. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abi fiyasko oldu :D oranı fazla kaçırmışım ilk defa yaptığım için böyle oldu ama eminim doğru yapılırsa lezzetli bi şey özellikle derinin kızarması mükemmel bir tat. 

Geçmiş olsun. Yemek yapmak bir sanat hakikaten. Bundan güzel bir lezzet çıkarsa paylaşırsın. Ben araya tane karabiber koymayı düşünüyorum mesela. Karabiberden dolayı ben yiyemem ama lezzetli olacağını düşünüyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun. Yemek yapmak bir sanat hakikaten. Bundan güzel bir lezzet çıkarsa paylaşırsın. Ben araya tane karabiber koymayı düşünüyorum mesela. Karabiberden dolayı ben yiyemem ama lezzetli olacağını düşünüyorum.

 

Karabiber güzel olabilir. Baharatsız yavan oluyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence ;)

Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim.

Ofise ikinci gelişim miydi neydi, fırını hiç kullanmıyon herhalde dediydim, türlü türlü yemekler saydıydın yaparız yeriz diye, kaç ay yıl oldu bişe yok peeh :ban:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ofise ikinci gelişim miydi neydi, fırını hiç kullanmıyon herhalde dediydim, türlü türlü yemekler saydıydın yaparız yeriz diye, kaç ay yıl oldu bişe yok peeh :ban:

Len burası işyeri biliyon dimi. ;)

Karabiber güzel olabilir. Baharatsız yavan oluyor. 

Aynen bende böyle tahmin etmiştim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.