Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Ayiptir yaaa.. Vallahi ayiptir.. Yapmayin boyle seyler.. Uyeligimi silerim la.. Insanliga sigar mi simdi bu foto? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 İnsan insana bunu yapar mı heçç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Günahtır bu karda nerelere gidem ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Bugünden 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Evde pide var buyrun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Galip Özgen Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 afiyet olsun sedar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Serdarııııııım, oy oy oy...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Serdarııııııım, oy oy oy...... Ziganacıya inat yaptım gelir birazdan [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Ziganacıya inat yaptım gelir birazdan [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Serdar'ım eline emeğine sağlık, bak iyiki yakınlarda değildin yoksa bu zamanlar hep yanındaydım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Serdar'ım eline emeğine sağlık, bak iyiki yakınlarda değildin yoksa bu zamanlar hep yanındaydım... Keşke olsaydım Bekir Abi'm [emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Ziganacıya inat yaptım gelir birazdan [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Neden beğenmediğin şimdi anlaşıldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Neden beğenmediğin şimdi anlaşıldı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Evde pide var buyrun Bizim evde de kimse yoktu, üstüne iyi gitti... Ha bir de benim için günün yemeği (adı lazım değil) hazır makarnaydı bu gece... Sen de böyle yapıyosun sürekli. Ne diyim! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Günün yemeği değil ama bir tavsiye... Ankara'da Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nde 180 numarada, Gaziantepli Erol Usta diye bir yer var.. Pek çok yerde Ankara'nın en iyi künefesini yaptığı yazıyor.. Gittim denedim.. Oldukça salaş bi yer.. Ama künefe harika.. Katmer ve kadayıf da yapıyormuş ama onları denemedim.. Künefeler hazır değil, gördüğüm kadarıyla o anda hazırlıyor.. Künefe peyniri Hatay'dan geliyormuş... Tavsiye ederim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Günün yemeği değil ama bir tavsiye... Ankara'da Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nde 180 numarada, Gaziantepli Erol Usta diye bir yer var.. Pek çok yerde Ankara'nın en iyi künefesini yaptığı yazıyor.. Gittim denedim.. Oldukça salaş bi yer.. Ama künefe harika.. Katmer ve kadayıf da yapıyormuş ama onları denemedim.. Künefeler hazır değil, gördüğüm kadarıyla o anda hazırlıyor.. Künefe peyniri Hatay'dan geliyormuş... Tavsiye ederim... Haftasonu gidelim madem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap