Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Açmayın dedeler.... Kapattırtmayın lan bana bu konuyu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Açmayın dedeler.... Kapattırtmayın lan bana bu konuyu Sakin ol adamım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Sakin ol adamım [emoji3] Döveris seni bak.O kebaplar buraya gelecek pardon buraya gelmeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Döveris seni bak.O kebaplar buraya gelecek pardon buraya gelmeyecek Sen geleceksin buraya [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Sen geleceksin buraya [emoji23][emoji23][emoji23] Yok gelmem.Ankara tayfası gidelim derse geliriz.Mardin e gidip Adana dan döneriz tabe konuşmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yok gelmem.Ankara tayfası gidelim derse geliriz.Mardin e gidip Adana dan döneriz tabe konuşmak lazım Hani görev falan 1 yıl oldu yav Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Hani görev falan 1 yıl oldu yav Ya valla göndermiyorlar.Napak kaçcas kendimiz artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Ya valla göndermiyorlar.Napak kaçcas kendimiz artık. Sen gel o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Al Yaman sana inat atıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 (düzenlendi) Google'da aynı resim var yahu yemedin yedim diye yolluyorsun git işkembe salonuna müşteri Sırada [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Afiyet olsun ama az pişmiş künefe [emoji3][emoji3] Mayıs 2, 2015 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Google'da aynı resim var yahu yemedin yedim diye yolluyorsun git işkembe salonuna müşteri Sırada [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Afiyet olsun ama az pişmiş künefe [emoji3][emoji3] Hade len ordan Vallahi az pismis fln bilmem, mis gibi olmus... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Hade len ordan Vallahi az pismis fln bilmem, mis gibi olmus... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Bugün için günün yemeği Bir de İşkembe aldım anam dolma yapsın diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap