A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 @Doğan Kurban, ben de bugün mangal keyfi yaptım. Hem kanat,hem de adana kebap... Meşe odunu ile de çay demledim;sormayın keyfimi. Not: Adanalı Serdar geldi ya hemen yemeğe sardınız bakıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 @Doğan Kurban, ben de bugün mangal keyfi yaptım. Hem kanat,hem de adana kebap... Meşe odunu ile de çay demledim;sormayın keyfimi. Not: Adanalı Serdar geldi ya hemen yemeğe sardınız bakıyorum. Abi ben evde yapıyorum.Elentrikli mangal benimki.Koku felan yok oooh.Neyse av yasağı bitmiş.Artık balığa çıkmak farz oldu.Açık havada yaparız artıkın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Abi ben evde yapıyorum.Elentrikli mangal benimki.Koku felan yok oooh.Neyse av yasağı bitmiş.Artık balığa çıkmak farz oldu.Açık havada yaparız artıkın Afiyet bal şeker olsun Doğanımda hiiiiç haber vermiyorsun[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Afiyet bal şeker olsun Doğanımda hiiiiç haber vermiyorsun[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] Yav aniden aldık abi.Yeğenine demir depolamamız lasım.Ciğer ve et yediriyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Yav aniden aldık abi.Yeğenine demir depolamamız lasım.Ciğer ve et yediriyoruz. Canım benim, afiyet olsun inşallah biran önce düzelir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Canım benim, afiyet olsun inşallah biran önce düzelir.. Düzeldi amcası ama depolardaki demirin seviyesini düşürmemeye çalışıyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Adının tam olarak ne olduğunu bilmesem de güzel yedim valla . İşkembe dolması. Şırdan Mumbar vs ikisinden biri. Ya da ikisi de değil 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Adının tam olarak ne olduğunu bilmesem de güzel yedim valla . İşkembe dolması. Şırdan Mumbar vs ikisinden biri. Ya da ikisi de değil [emoji37] [emoji37] [emoji37] [emoji40] [emoji40] [emoji40] [emoji40] [emoji55] [emoji55] [emoji87] [emoji87] [emoji87] [emoji100] [emoji100] [emoji100] [emoji100] [emoji125] [emoji125] [emoji125] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 [emoji37] [emoji37] [emoji37] [emoji40] [emoji40] [emoji40] [emoji40] [emoji55] [emoji55] [emoji87] [emoji87] [emoji87] [emoji100] [emoji100] [emoji100] [emoji100] [emoji125] [emoji125] [emoji125] Sevmedinmi abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Sevmedinmi abi Bro o mumbar şırdan farklı [emoji6] [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Açıklayalım Bu ikisi de değil. Bu işekmbe (karın) dolması. Mumbar: Şırdan: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Açıklayalım Bu ikisi de değil. Bu işekmbe (karın) dolması. Mumbar: Şırdan: Bu açıklama için teşekkür ediyoruz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bumbarı nerden bulacam aloooooooo sabah sabah [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Bu açıklama için teşekkür ediyoruz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bumbarı nerden bulacam aloooooooo sabah sabah [emoji23][emoji23][emoji23] Sabah biraz zor tabi. Öğleni bekle, sonra git bir paçacıya yapıştıırrr.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Sabah biraz zor tabi. Öğleni bekle, sonra git bir paçacıya yapıştıırrr.. Burda yok la annem yapar oda kışın yazın yenmez [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Burda yok la annem yapar oda kışın yazın yenmez [emoji23][emoji23][emoji23] Valla ben yidim hem de afiyetlee misss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap