Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Valla ben yidim hem de afiyetlee misss Afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Afiyet olsun Sağol da siz van a ne zaman geliyonuz ne zaman konu açılsa bi kaçma görüyorum sizde Sayın Kurban Sayın Eryurekli Sayın Yaman Sayın Haydaroglu? ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Sağol da siz van a ne zaman geliyonuz ne zaman konu açılsa bi kaçma görüyorum sizde Sayın Kurban Sayın Eryurekli Sayın Yaman Sayın Haydaroglu? ??? Ben şu dönemde 1-2 ay da zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Ben şu dönemde 1-2 ay da zor Bilmem ki.Cuma günü valla bizim tayfa Van a gidiyor ama beni almadılar.Çok ta oğlumun p..i sindeydi.Biner giderim uçaklar benim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Sağol da siz van a ne zaman geliyonuz ne zaman konu açılsa bi kaçma görüyorum sizde Sayın Kurban Sayın Eryurekli Sayın Yaman Sayın Haydaroglu? ??? İzini herkes aynı tarihe getiremeyebilir de, herhalde o iş en güzel bayramda seyranda falan olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Bilmem ki.Cuma günü valla bizim tayfa Van a gidiyor ama beni almadılar.Çok ta oğlumun p..i sindeydi.Biner giderim uçaklar benim. 1 yıl geçti peeeeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 İzini herkes aynı tarihe getiremeyebilir de, herhalde o iş en güzel bayramda seyranda falan olur Bayramda seyranda da sen coluk çocuğu bırakıp buraya mı gelen allaaasen Yemek konusunu mundar etmeyelim sohbete gelin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 1 yıl geçti peeeeee Ulen napam.Bak maddi durumları azcık toparlıyım gelecem mardin ede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Ulen napam.Bak maddi durumları azcık toparlıyım gelecem mardin ede. Uçağın bedava zaten yav alla Allah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Uçağın bedava zaten yav alla Allah Belki zevkine paralı bilet alacam? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Konuyu acinca Taner'in paylastigi foto geldi karsima.. Sirdan midir ne haltsa.. Yeminle midem kalkti. Yemeyin abi soyle seyler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Konuyu acinca Taner'in paylastigi foto geldi karsima.. Sirdan midir ne haltsa.. Yeminle midem kalkti. Yemeyin abi soyle seyler.. Abi serdar in paylaştığını diyosun galiba . Ben de kötü göründüğünü düşünüyorum benim paylaştığım foto başka bi güzel yahu . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Konuyu acinca Taner'in paylastigi foto geldi karsima.. Sirdan midir ne haltsa.. Yeminle midem kalkti. Yemeyin abi soyle seyler.. Ben diyorum bu konuya sınır koyalım herkes günde bir foto koyabilsin.Hele Serdar lar sadece yazabilsin fotoda koyamasın. Kelle çorbasıdamı içmeyah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2015 E canlansin biraz dimi buralar :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2015 Çok Haklısın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap