Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2015 (düzenlendi) Yemek sepeti Beni kazıkladı. Pizza bulls yerine Yemek sepetimden sipariş verdim. Pizzanın içinden bu broşür çıktı. Aradım çözüm yok. 2 pizzaya 2pizza 1 kola menüden 7 tl fazla ödedim. Günün yemeği yemek sepeti kazığı oldu. Su an [emoji35] Edit: Pizza bul iyi pizza yapıyor. O ayrı Mayıs 14, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Güveç menümüz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 @Serdar yaman, canım çekti yav buralarda yok o güveçten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 @Serdar yaman, canım çekti yav buralarda yok o güveçten Sana kiremit alırız burdan [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Sana kiremit alırız burdan [emoji3] o olur bak... Ama oranın eti daha lezzetli oluyor. Bugün burda çok methedilen bi yaylaya çıktım tava yaptırdık, yok doğudaki etin tadını vermiyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 o olur bak... Ama oranın eti daha lezzetli oluyor. Bugün burda çok methedilen bi yaylaya çıktım tava yaptırdık, yok doğudaki etin tadını vermiyor.... Seni gelince Antakya'da kuzeytepeye götürecem bakalım aynı düşünebilecekmisin [emoji3][emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Seni gelince Antakya'da kuzeytepeye götürecem bakalım aynı düşünebilecekmisin [emoji3][emoji3][emoji3] Gidelim Gaffur... Beni de oraya götür bakalım bende aynı düşünebilecek miyim? Deneyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Gidelim Gaffur... Beni de oraya götür bakalım bende aynı düşünebilecek miyim? Deneyelim Senin için farklı Şeyler düşünüyorum gün içinde bi haberleşelim [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Senin için farklı Şeyler düşünüyorum gün içinde bi haberleşelim [emoji3] Şşşş günün yemeği konusu burası. İsterseniz size özel konu açalım rahat rahat farklı şeyler düşünürsünüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Şşşş günün yemeği konusu burası. İsterseniz size özel konu açalım rahat rahat farklı şeyler düşünürsünüz Sen konuşursun ben Yaparım [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Önce Sonraaa 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 (düzenlendi) Önce Sonraaa Bekir Abi bu whatsup ta hani bu mekanda buluşma ayarlıyıp tüm Ankara ve çevresindeki arkadaşlara buluşma planlayalım.Sponsorluk bana ait demiştinya.Ha işte onu burada yazımmı diye soracaktım. Tüüü ben öm atıyorum diye yazmışım herşeyi buraya.Hay Allah yaaa Mayıs 20, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Hahahaha buda en üst ee 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Hahahaha buda en üst ee O zaman menü şu şekilde; Çiğbörek,mantı,Türk kahvesi . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Bekir Abi bu whatsup ta hani bu mekanda buluşma ayarlıyıp tüm Ankara ve çevresindeki arkadaşlara buluşma planlayalım.Sponsorluk bana ait demiştinya.Ha işte onu burada yazımmı diye soracaktım. Tüüü ben öm atıyorum diye yazmışım herşeyi buraya.Hay Allah yaaa Ankara çevresi derken ne kadar bir mesafe bu? balıkesir de o çevre içine giriyor mu? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap