Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Ankara çevresi derken ne kadar bir mesafe bu? balıkesir de o çevre içine giriyor mu? Ankara merkez, 1000 km yarıçap içine sığan yakın şehirler işte. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Ankara merkez, 1000 km yarıçap içine sığan yakın şehirler işte. http://www.awesomescreenshot.com/0d84wyxk31 olmuş mu? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 http://www.awesomescreenshot.com/0d84wyxk31 olmuş mu? Onu bekir amca söylesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Boran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Merhaba arkadaşlar, Bir niğde li olarak günün yemeğini kendim yaptım BOR(AN)Söğürme,kaşık salata,patlıcan yatağında basılmış terbiyesiz biber ve milli içeceğimiz... ana yemek şu an fırında ama hazırlanış resimleri ektedir.... Saygılarımla endam ederim Kaşık salata Yapılışı gayet basit, Ana temada esasında sadece biber ve arpa soğan kullanılır. Malzemeler: 1,5 kilo kuzu kül bastı 9-10 adet çarliston biber 8-9 adet arpa soğan 10 diş sarımsak 1 adet iri pempe domates 5 mantar Biberleri közlüyerek (söğrürerek) tepsiye diziyoruz aralarına arpa soğan ve mantarları yayıyoruz... Üzerine 15 dk önceden tuzladığımız etleri kapatıyoruz ve üzerine az biraz doğradığımız kuyruk yağlarını serpiştirip 15 dk önceden ısıttığımız fırına 50 dk yahut 1saat pişecek şekilde veriyoruz Afiyet olaaa Domatesi atlamışım biberlerin üstüne şekilde ki gibi domatesleride etlerin altına diziyoruz... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Merhaba arkadaşlar, Bir niğde li olarak günün yemeğini kendim yaptım BOR(AN)Söğürme,kaşık salata,patlıcan yatağında basılmış terbiyesiz biber ve milli içeceğimiz... ana yemek şu an fırında ama hazırlanış resimleri ektedir.... Saygılarımla endam ederim Kaşık salata Yapılışı gayet basit, Ana temada esasında sadece biber ve arpa soğan kullanılır. Malzemeler: 1,5 kilo kuzu kül bastı 9-10 adet çarliston biber 8-9 adet arpa soğan 10 diş sarımsak 1 adet iri pempe domates 5 mantar Biberleri közlüyerek (söğrürerek) tepsiye diziyoruz aralarına arpa soğan ve mantarları yayıyoruz... Üzerine 15 dk önceden tuzladığımız etleri kapatıyoruz ve üzerine az biraz doğradığımız kuyruk yağlarını serpiştirip 15 dk önceden ısıttığımız fırına 50 dk yahut 1saat pişecek şekilde veriyoruz Afiyet olaaa Domatesi atlamışım biberlerin üstüne şekilde ki gibi domatesleride etlerin altına diziyoruz... Ya yürü git kardeşim akşam akşam...evde yemek yok seninki insanlıköı bu şimdi gitcem birazdan burger kfc subu tıkıncam ayıp ya ayıp ohooooooo... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Boran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Oo yerli malı yurdun malı sayın tevfik...buyrun soframız sizin sofranız...kfc burger da neymiş... Ayıbı biber yapmış patlıcanla basılmış kıh kıh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Oo yerli malı yurdun malı sayın tevfik...buyrun soframız sizin sofranız...kfc burger da neymiş... Ayıbı biber yapmış patlıcanla basılmış kıh kıh Yaw yok işte yemek ben nasıl yapayım bide rakıyı koymuşsunuz...pes diyorum...vala içim kıyıldı...çok güzel üstadım afiyet olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Boran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Sağolun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 @Fuat Boran, Ben bu yemeği biliyorum. Ama eksik anlatmışsın. Patlıcanlar közlenirken bir yandan da demlenmek gerekir, kuzu yavaş yavaş buzları tam erimeden gırtlağa doğru yuvarlanır. Bkz.:http://tr.wikipedia.org/wiki/Rak%C4%B1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Boran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Köftede mi yemiyahhh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Boran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Ohhh afiyet oka Ola 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Afiyet olsun arkadaşlar şimdi benim aklımda 1 soru var. Bu sushi midir suşi midir nedir acayip merak ediyorum. Sabah haber sitelerinde gezerken denk geldi. hiç yememiş olmama rağmen acayip canım çekti. hani askerde annenin tarhana çorbasını özlersin ya, öyle hee canımı çektiren haber buraya tıklayın. da bir görün. Bir anlatmışlar ohhooooo, sanarsın kuyu kebabı, kuzular, incikler havada uçuşuyor. Yiyen var mı? bi anlatabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Beyler alın size günün tatlısı. Evde basitçe yapabileceğiniz efsane bir tatlı. Tatlımız Midpoint menüsünde yer alan ve hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan "Çikolatalı Karayip Katları" nın ev yapımı versiyonudur. http://lovetocook.blogcu.com/midpoint-karayip-katlari-bagimliligi/11034720 https://eksisozluk.com/midpoint--731049?p=16 Bakkaldan Eti browni kare formunda alınır. http://www.etietieti.com/urunler.aspx?mainId=4&subId=217 Acelemiz varsa direk kullanırız acelemiz yoksa dikkatli bir şekilde alt üst 2 yarım olacak şekilde keseriz. Daha sonra en sevdiğimiz kesme dondurmayı , browniyi kestiysek arasına ve üstüne kesmediysek üstüne koyarız. En üste de çilokata sosu dökeriz. Enfes bir şey olur bu sıcaklarda bir numaralı tatlı. Şöyle bir şey olur Afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Midpoint'e gidemedik ki hiç, bilelim şunları. Ne zaman vosvos'a totoyu koyarız o zaman gideriz artık :p 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap