Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Sende mi Brütüssss... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Sende mi Brütüssss... az etmedin bana, duvardan duvara çarptın beni ama kıyamadım, yediğimiz baklavalar ile fıstıklı burmaların fotosunu koymadım nasılda iyiyim dimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Yaşasın yemek yemek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2015 Öğlen Uludağda köfte sucuk Akşam bursa da İskender 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Öğrenci işi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Öğrenci işi Aha İsmail ide kendilerine benzetti bu @Serdar yaman ve @Serdar Eryürekli 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Aha İsmail ide kendilerine benzetti bu @Serdar yaman ve @Serdar Eryürekli Hemşerim Adam tabi benzicek [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Hemşerim Adam tabi benzicek Ulen elime de geçmişken seni ben bi benzeteydim keşkem.Tüh nasıl atladım bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Doğan abi dürtüklemese şuan gülmezdim heralde,tam şuan Geriye dönüp baktığım yemek fotoğraflarının %70-80'i onlara ait sayılır,Serdar abi ile hemşeri diğer Serdar abi ile aynı bölgenin insanıyız sanırım bu durum normal Hemşerim Adam tabi benzicek @serdar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Ulen elime de geçmişken seni ben bi benzeteydim keşkem.Tüh nasıl atladım bunu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 O zaman devam. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Bu saatte [emoji33] [emoji33] [emoji33] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Bu saatte [emoji33] [emoji33] [emoji33] Afiyet olsun. Ama onu bu saatte yedikten sonra tempolu bi 4km yurumek lazim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Afiyet olsun. Ama onu bu saatte yedikten sonra tempolu bi 4km yurumek lazim [emoji4] Tabi ki, zaten bende şu anda yürüyüş bandındayım [emoji2] [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Tabi ki, zaten bende şu anda yürüyüş bandındayım [emoji2] [emoji2] Çalıştırma düğmesine bastın mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap