Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 10 saat önce, taner eviş said: Gece gece tövbe bismillah Hacıbaba mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Cem abi servet hakan ve ben gidipte kapalı bulduğumuz künefe ustamızı dün yakaladık Haa karşıdaki göbüş kimin tahmin edin bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2015 Kolların duruşuna bakılırsa Mertcan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 10 saat önce, taner eviş said: Gece gece tövbe bismillah Hacıbaba mı? aynen abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Ciğer ve çöp şiş. Acıktık mı nee [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Taze taze 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 24 dakika önce, Serdar yaman said: Taze taze Şöyle bir yutkundum Serdar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 24 dakika önce, Serdar yaman said: Taze taze Şöyle bir yutkundum Serdar [emoji4] Buyur beraber olsun [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 (düzenlendi) Ben gelmiyim zopalarım Aralık 7, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Breh breh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Karabulut Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 On 07.12.2015 at 15:16, Serdar yaman said: Taze taze Şikayet butonu nerede ya bu fotoğrafı paylaşana müebbet verilmeli. İnsan insana bunu yapar mı ya :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Seni kim bulduysa ellerinden öpüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Seni kim bulduysa ellerinden öpüyorum [emoji4] Öpelim [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Buyrun kuymak yiyelim ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap