Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Buyrun kuymak yiyelim [emoji2] Bu bir efsane afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Buyrun kuymak yiyelim ? Yiyelim, bence hiç bir mahsuru yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Dumana boğdun bizi beeee [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Dumana boğdun bizi beeee [emoji23][emoji23][emoji23] Pazar dediğin duman olacak, is olacak, o koku sinecek üstüne. Sonra tüm kıyafetler kirliye atılır, banyo yapılır misss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2016 Buyrun kuymak yiyelim ? Dibim düştü... [emoji817] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Dumana boğdun bizi beeee [emoji23][emoji23][emoji23] Anaaa mangal yakmayı biliyor muymuş? Hani beceriksizdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Bayağıdır bu konuya girmiyordum, keşke bu sabahta hiç girmeseydim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Yemesi zor, doyurucu bir şey. İçi tavuk veya et, altı üstü soslu değişik bir ekmek ve üstünde kaşar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Adı yok bunun beğenmedim [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 6 dakika önce, Serdar yaman said: Adı yok bunun beğenmedim Tabakta kova ya benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 cheddar soslu fırında pattes, tost makinesinde kızartılmış hellim peyniri. öğle akşam beraber götürür bu beni de angarada yaptığım hem fırının daha iyi olması hem de tereyağı azıcık yakmışım onu daha iyi ayarlayabilmiş olmama sebebiyle daha güzeldi. Bir de miktara göre cheaddar peyniri az gelmiş buna sanırsam. Neyse daha tek başına 2. denemem, yine de fena değil bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Evvvet ciğere geell 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Ciger demisken... Edirne'de yaprak ciger yiyecekseniz Kirkpinar denilen rezil yere gitmeyin. Hala midem bulaniyor. Ankara'da da var. Sadece kofte yemistim orada. Gerci belki yaprak ciger genel olarak yaglidir belki bilmiyorum. Eger boyleyse cok fenaymis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 9 saat önce, Alperen G. said: Ciger demisken... Edirne'de yaprak ciger yiyecekseniz Kirkpinar denilen rezil yere gitmeyin. Hala midem bulaniyor. Ankara'da da var. Sadece kofte yemistim orada. Gerci belki yaprak ciger genel olarak yaglidir belki bilmiyorum. Eger boyleyse cok fenaymis. Ciğer D.bekir de yenir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap