Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)

Ahmet A.

Önerilen Mesajlar

• 3 hafta sonra...

cheddar soslu fırında pattes, tost makinesinde kızartılmış hellim peyniri. öğle akşam beraber götürür bu beni de angarada yaptığım hem fırının daha iyi olması hem de tereyağı azıcık yakmışım onu daha iyi ayarlayabilmiş olmama sebebiyle daha güzeldi. Bir de miktara göre cheaddar peyniri az gelmiş buna sanırsam. Neyse daha tek başına 2. denemem, yine de fena değil bence :D 

20160317_154829.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ciger demisken... Edirne'de yaprak ciger yiyecekseniz Kirkpinar denilen rezil yere gitmeyin. Hala midem bulaniyor. Ankara'da da var. Sadece kofte yemistim orada. Gerci belki yaprak ciger genel olarak yaglidir belki bilmiyorum. Eger boyleyse cok fenaymis.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9 saat önce, Alperen G. said:

Ciger demisken... Edirne'de yaprak ciger yiyecekseniz Kirkpinar denilen rezil yere gitmeyin. Hala midem bulaniyor. Ankara'da da var. Sadece kofte yemistim orada. Gerci belki yaprak ciger genel olarak yaglidir belki bilmiyorum. Eger boyleyse cok fenaymis.

Ciğer D.bekir de yenir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.