Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Biz genciz de ne oluyor, yiyemedikten sonra. Bu konu toptan kapatılsın. change.org'da kampanya başlatıyorum. Ya da serdar lara 3 güne bir paylaşım yetkisi verilsin. Hatta forumdan atalım evet evet atalım [emoji12] [emoji12] [emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Ya da serdar lara 3 güne bir paylaşım yetkisi verilsin. Hatta forumdan atalım evet evet atalım [emoji12] [emoji12] [emoji12] Zararlı çıkarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Zararlı çıkarsın Tehtit mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 5 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya da serdar lara 3 güne bir paylaşım yetkisi verilsin. Hatta forumdan atalım evet evet atalım Adam hiç değilse yemekle besleniyor, sen kaostan besleniyorsun abi, doğruya doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Semih O. said: Adam hiç değilse yemekle besleniyor, sen kaostan besleniyorsun abi, doğruya doğru Aha bana hakaret etti sanırsam. Atın bunuda atıııııııııııın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Aha bana hakaret etti sanırsam. Atın bunuda atıııııııııııın Al yine kaos. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Semih O. said: Al yine kaos. Yetkim var. Bu şişin köyünde şirinbaba adını aldıysak heraldeki bir sebebi var. Hüküm verdim 15 kırbaç sana 25 kırbaç yaman a Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Yetkim var. Bu şişin köyünde şirinbaba adını aldıysak heraldeki bir sebebi var. Hüküm verdim 15 kırbaç sana 25 kırbaç yaman a Günün yemeğinde kırbaç var diyorsun yani, yaparsın onu da yaparsın. Valla göstergeyi göresiye kadar o şakacı şirin oldu abi, kusura bakma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Semih O. said: Günün yemeğinde kırbaç var diyorsun yani, yaparsın onu da yaparsın. Valla göstergeyi göresiye kadar o şakacı şirin oldu abi, kusura bakma. Makyajlıya gösterge yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Makyajlıya gösterge yok. Birazcık bile mi yok? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Birazcık bile mi yok? Gelirken yanımda getirecem buluşmaya gelcen mi [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Serdar yaman said: Gelirken yanımda getirecem buluşmaya gelcen mi Tek almıyorum, daha önce de söyledim, 10 tane 10 tane alıyorum ben 3 dakika önce, Serdar yaman said: Gelirken yanımda getirecem buluşmaya gelcen mi @Doğan Kurban al buyur abi. Ben yiyeceğimi yedim gördüğün gibi. Ondan karşıyım bu konuya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 @Doğan Kurban al buyur abi. Ben yiyeceğimi yedim gördüğün gibi. Ondan karşıyım bu konuya. Aç bırakmayız merak etme [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Aç bırakmayız merak etme Farkettim, onu diyorum ben de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Bir yemek fotoğrafı koyayım bari. Konu uçtu gitti. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap