Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Eskiden yemek yenmeden hemen önce Besmele çekilirdi, şimdi yemeğin fotosu çekiliyor... pee[emoji14] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Allah'tan yemekten sonra baktım Bu ne kardeşim @H. Cenk abiye katılıyorum. @Doğan Kurban bak hemen "bunlar yaşlı işte" deme ? !?₺;₺)/;)(:&):!?!' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Allah'tan yemekten sonra baktım [emoji4] Bu ne kardeşim [emoji4] @H. Cenk abiye katılıyorum. @Doğan Kurban bak hemen "bunlar yaşlı işte" deme ? !?₺;₺)/;)(:&):!?!' 2 dk bekledim abi yeterse diyebilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: 2 dk bekledim abi yeterse diyebilir miyim? Yakuuppp, gel kardeşim atın bu adamı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 6 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Yakuuppp, gel kardeşim atın bu adamı Şirinbaba yetkisiyle seni şirindede ilan ediyorum abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Kimi atıyoruz [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Eski ilgi yok mu bu konuya?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Adaşım geliyorrr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Adaşım geliyorrr Yettim gayrı [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 (düzenlendi) On 15.05.2016 at 17:23, Serdar Eryürekli said: Birincisi, karnım tok olmasına rağmen ağzım sulandı. İkincisi, insan o bardakları boş bırakır mı hiç? Üçüncüsü biz bu akşam patates ve deniz börülcesi yedik . Ve son olarak; ya güzel kardeşim sen de hiç mi vicdan yok o resimler paylaşılır mı hiç? NOT: Bir daha o restauranta gitmeyin ikinci resimdeki tabağın kenarında sinek var!!! Mayıs 28, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Adaşım geliyorrr Kocaman adamı börekle mi kandırıyon [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Kocaman adamı börekle mi kandırıyon [emoji1] Bunlar ısınma turları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2016 Bunlar ısınma turları. Fazla ısınmayın bakam [emoji1] afiyet olsun [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap