Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 sonra bu taraflara gelince aç kalıyorlar 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Yine mi siz Hey Allahım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Bizde de akşam bundan vardı. Sevmeyen var mıdır ama bilmiyorum ama tepsi kapattığımız olmuştur. Şimde soru şu: Bir oturuşta kaç adet orta boy midye yiyebilirsiniz? ( Not: Resimler temsilidir...) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Şahsım adına bugün sondu. Ramazan boyunca biter... 1 dakika önce, Süleyman Ünal said: oturuşta kaç adet orta boy midye yiyebilirsiniz? Düz hesap olsun diye 50 yemiştim. Rekor denemedim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Gençkene 80-100 Çeşme / Mordoğan midyesi yemiştim. Şimdi bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli said: Şahsım adına bugün sondu. Ramazan boyunca biter... Düz hesap olsun diye 50 yemiştim. Rekor denemedim.. Valla senden en az 100 bekliyordum, hayal kırıklığına uğradım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Çok enteresandır midye hiç yemedim tiksiniyorum midyeden [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 İyi bari Ramazanda bir nebze olsun rahatız. Ama iftara da bir şey bekleriz hani 1 dakika önce, Serdar yaman said: Çok enteresandır midye hiç yemedim tiksiniyorum midyeden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 2 dakika önce, Süleyman Ünal said: Valla senden en az 100 bekliyordum, Çok zaman geçti, onu yediğim zamanlarda ufaktan karın kaslarım vardı ve dediğim gibi rekor denemedim. Şu an 852 tane yerim sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 İyi bari Ramazanda bir nebze olsun rahatız. Ama iftara da bir şey bekleriz hani [emoji4] Mardinde midye mi yedirecez yediklerimiz yedireceklerimizin teminatıdır Serdar YAMAN... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli said: Çok zaman geçti, onu yediğim zamanlarda ufaktan karın kaslarım vardı ve dediğim gibi rekor denemedim. Şu an 852 tane yerim sanırım İzmir'e yolun düşerse gel. 852 yi yiyene kadar bırakmam ama . Zaten 852 yi yiyince hemen gidebileceğini zannetmiyorum. 5 dakika önce, Teoman Saraç said: Gençkene 80-100 Çeşme / Mordoğan midyesi yemiştim. Şimdi bilemiyorum. Gençken derken? Dur bakalım ben 100'ü geçiyorum. Şöyle deniz kıyısı oldu mu gene yersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 2 dakika önce, Serdar yaman said: Mardinde midye mi yedirecez yediklerimiz yedireceklerimizin teminatıdır Serdar YAMAN... Senin imzan yeter kardeşim, söylemene gerek yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Senin imzan yeter kardeşim, söylemene gerek yok [emoji4] Herzaman abim baş tacı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: İyi bari Ramazanda bir nebze olsun rahatız. Aynen öyle. Ben iftar içinde foto eklemem, onu gündüz görebilecek oruçlu arkadaşlarımız olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 3 dakika önce, Serdar yaman said: Mardinde midye mi yedirecez yediklerimiz yedireceklerimizin teminatıdır Serdar YAMAN... Mardinde teneke kavurması yemeden olmaz. Bizim komşularımız var her yıl tenekeyle kavurma getiriyorlar. Yerken ayılıp bayılıyorum. O nasıl bir şeydir öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap