Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 kokreç yenilmezmi beeee. boklu bağırsak misssssssssssssssss Mumbar şırdan [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Ya şöyle bi düşündüm de.. benim yemediğim yemek yok not. akla başka bişi gelmesin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Ya şöyle bi düşündüm de.. benim yemediğim yemek yok [emoji3] not. akla başka bişi gelmesin.. Not çok imalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Mumbar şırdan Vuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Vuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!! Kelle paça dil beyin ayak [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 ayak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Şimdi, Serdar yaman said: Kelle paça dil beyin ayak Direk ezdin sen bizi ya! Ben bayramda tatilden vazgeçtim. Hanımın memleketi Urfa'ya gidecem. Söylediklerinin hepsini yiyecem. NET! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 ayak? Hiç yemedin mi peeeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Biri @Serdar yaman'ı kapatsın yoksa sokaklara vurup çorbacı arayacağım. Error, error, error! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Bazen vejeteryanlara hak veriyorum. Yamyam mıyız neyiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Anlaşıldı siz sahuru bekleyemeyeceksiniz (Ne biçim yüklem oldu beah) 2 dakika önce, Süleyman Ünal said: Biri @Serdar yaman'ı kapatsın yoksa sokaklara vurup çorbacı arayacağım. Error, error, error! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Anlaşıldı siz sahuru bekleyemeyeceksiniz (Ne biçim yüklem oldu beah) Hakikaten be ya. Bizim sahur böyle giderse mundar olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 15 yildir gunde 3 kilo midye yiyen adam haberi vardi gecenlerde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Hahaaaa 15 yildir gunde 3 kilo midye yiyen adam haberi vardi gecenlerde... Kelle paça büryan salonu açık mı gardaş [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 1 dakika önce, Alperen G. said: 15 yildir gunde 3 kilo midye yiyen adam haberi vardi gecenlerde... Midesinde kesin ağır metaller birikmiştir.İnşaat temeli bile atılır o birikimle. O ne ya 3 kilo. Adam nasıl bir şey çok merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap