Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: yuh o nasıl menü öyle.. böyle menü olmaz sipariştir onlar menü olsa duramazsın buyur gel kendin gör yemek ısmarlayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 3 dakika önce, Yahya Akman yazdı: buyur gel kendin gör yemek ısmarlayım Ankara'ya geldiğimde yemek üzere kenarda dursun bu teklif 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Uslu durun len. Biz çöp şiş künefe yiyeceğimizi söyledik mi sanki. Yok öyle bişey. Cepa şimşek aspavada felan değiliz 10 dk sonra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Aspava'yı boşgeç... Beni Devrez'e götürün Devrez'e... Kepçe kepçe o güzelim mercimek çorbasını içmek istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Aspava'yı boşgeç... Beni Devrez'e götürün Devrez'e... Kepçe kepçe o güzelim mercimek çorbasını içmek istiyorum Altında kocaa kuga var git tutanmı var len Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 13 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Altında kocaa kuga var git tutanmı var len Ankara da devrez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Yakup Polonezkoyde hepicimize kavurma getircekmisssss. Ohhh misssss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 2 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Yakup Polonezkoyde hepicimize kavurma getircekmisssss. Ohhh misssss Destekler ile RS getireceğim Ben kavurma sevmiyorum, ciğer de sevmiyorum Soslu tavuk yeter bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Destekler ile RS getireceğim [emoji14] Ben kavurma sevmiyorum, ciğer de sevmiyorum [emoji3] Soslu tavuk yeter bana Zati sen geticen. Yicen demedim ki. Sen rahat ol. Senin sevmedigin ciger hakkini bem yerim [emoji1] [emoji6] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Ikiside olurrrrr. Hele sen kavurmayi getir. Orda janjanli yayin yaparım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 24.08.2016 - 20:08 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Ikiside olurrrrr. Hele sen kavurmayi getir. Orda janjanli yayin yaparım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Olur farketmez.. bu nasil? Hepsini karıştırıp yapariz polonezkoy mangal görür ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Günün yemeğine kışşş.[emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Ya yakup helal olsun hızına. Hangi ara tasidin yawwww Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 16 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Ya yakup helal olsun hızına. Hangi ara tasidin yawwww 3-4 dk yetiyor çok basit, sadece okuma hızı kafi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap