Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Valla ne diim. Hellal.. neyse konuyi degistirme KAVURMAAAAAA 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Kavurma kadar olmasada [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Muhteşem ikili kuymak ve çay... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Muhteşem ikili kuymak ve çay... Bunun tarifini alabilir miyim? Yarın hanıma deneteyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 (düzenlendi) 5 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bunun tarifini alabilir miyim? Yarın hanıma deneteyim. Malzemeler; 1.5 yk tereyağ 5 yk mısır unu İrice bir kase peynir çeşitlerinden ( orjinal peynirini bulamayacağın için) Yapılışı: Tereyağını erit, peyniri biraz kavur ardından mısır unu ekle birazda öyle kavur. Ardından yavaş yavaş aldığı kadar soğuk su ekleyeceksin. Koyu muhallebi kıvamı gibi olacak. O kıvama gelince ocağı kıs ve tereyağı üste çıkana kadar kaynamaya bırak. Tereyağı üste çıkınca tahta kaşıkla dibinin tutup tutmadığını kontrol et. (Uyarı: dibini kazıyıp yemek için kavga çıkar ona göre ?) En son üzerine tel peynir veya kaşar serpip 5 dk daha kaynamasına izin ver. Afiyet olsun Eylül 3, 2016 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Sağol abi cidden yarın hanıma yaptıracam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 1 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sağol abi cidden yarın hanıma yaptıracam Sonucu bana bildir muhakkak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Düdüklü ile taze fasulye yaptım, onu yiyeceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Düdüklü ile taze fasulye yaptım, onu yiyeceğim Kaç dk. da pişirdin? En az 15 dk daha kısa zamanda pişirir bence. Bu da %50 civarında enerji tasarrufu anlamına geliyor. Kötü tarafı ise pişerken gözlem yapamıyorsun ve düdüklü riskli bir alet. Bunları niye yazıyorum ben de bilmiyorum, neyse afiyet olsun. Yanına pilav ve cacık yapsaydın iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 37 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Kaç dk. da pişirdin? En az 15 dk daha kısa zamanda pişirir bence. Bu da %50 civarında enerji tasarrufu anlamına geliyor. Kötü tarafı ise pişerken gözlem yapamıyorsun ve düdüklü riskli bir alet. Bunları niye yazıyorum ben de bilmiyorum, neyse afiyet olsun. Yanına pilav ve cacık yapsaydın iyi olurdu. Suyu çıkana kadar düdüksüz 15 dk falan sonra kapalı 35 dk gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Sahalarda ender görülen bir gol... Bayram özel... Bilin bakalım bu ne? (2saat civarı pişecek bitmiş halinide atarım) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Hindi, Kaz, Penguen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hindi, Kaz, Penguen Atış serbest D) Hiçbiri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Dana but [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 1 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Dana but Ne dana nede but Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap