Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 5 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Bizdeki eriştenin uzak doğu hali noodle... Sen İzmir' e gel de sana kavurma yedireyim. Nedir öyle bardakta erişte falan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 17 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sen İzmir' e gel de sana kavurma yedireyim. Nedir öyle bardakta erişte falan. Teşekkürler.... Alacağım olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Mardin badem şekeri Sanıyorum poşet poşet getirmişti Yaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Mardin badem şekeri [emoji3] Sanıyorum poşet poşet getirmişti Yaman. Aynen [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Gittim yedim döndüm üçlemesinin kanıtı @Cem Boneval abi, eskisi gibi bir değişiklik yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Isvecte gercek isvec koftesi... Ikea dakine benzemiyor gercektende, cok basarili... Mekan: meatballs for people. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 (düzenlendi) Biraz önce işten eve geldim, bununla karşılaştım. Eylül 18, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 @Süleyman Ünal ben işe gidiyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Allah hepimize böyle karşılama göstersin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 2 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Allah hepimize böyle karşılama göstersin... Amiin diyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Amiin diyorum... Sadece deme, böyle karşıla bizi hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 11 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sadece deme, böyle karşıla bizi hocam E sen gel o zaman, karşılıyacağız ne yapalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 E sen gel o zaman, karşılıyacağız ne yapalım [emoji4] Heeeh halal sana. 2 sinde görüşelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Heeeh halal sana. 2 sinde görüşelim. Ben [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Ben [emoji3] Tabi ki hep beraber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap